Φαίνεται πως θα συνεχιστεί αυτή η αντιπαράθεση, δεδομένης της διαφορετικής οπτικής των δύο ανδρών, καθώς και της επίκλησης εκ διαμέτρου αντίθετων στοιχείων. Στo δελτίο τύπου του ο πρώην δήμαρχος επαναφέρει και το θέμα με  τα 60.000 € της συντήρησης του Unimog καθώς και τα χαμένα περουσιακά στοιχεία από τις αποθήκες του δήμου.
Η σημερινή ανακοίνωση  του επικεφαλής της παράταξης Θερμαϊκός - Νέα Πορεία:

Πράγματι, αποτελεί η ικανότητα κάποιος να κάνει το άσπρο- μαύρο. Έτσι, λοιπόν, και ο Δήμαρχος, αλλά και ο αντιδήμαρχος οικονομικών, -με μεγαλύτερο σθένος, γιατί άραγε, μήπως φοβάται ότι θα χάσει το δαχτυλίδι διαδοχής; προσπάθησαν μια απλή υπογραφή προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για τη χρηματοδότηση των μελετών των κυκλικών κόμβων να την περάσουν ως… κατασκευή του έργου των κόμβων!!!

Σημειώνουμε ό,τι πριν από ένα έτος εγκρίθηκε με την υπ. 341/20 ΑΟΕ η προγραμματική αυτή σύμβαση ομόφωνα από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Θερμαϊκού, και με καθυστέρηση ενός έτους εγκρίθηκε και από την ΠΚΜ, γι’ αυτό και κλήθηκε ο Δήμαρχος για την υπογραφή.

Αυτή η ειδοποιός διαφορά, της χρηματοδότησης δηλαδή της μελέτης των κόμβων, που θα γίνει μετά από διαγωνισμό η ανάθεση σε μελετητή, και μετά από τη λήψη όλων των απαραίτητων αδειοδοτήσεων και την ανεύρεση των πόρων της κατασκευής, θα γίνει η υλοποίηση τους, προφανώς και δεν μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτή από τους αναγνώστες της ανακοίνωσης, και έτσι κατά τη «σοφή» λογική τους, πήραν τη λεγόμενη παράταση χρόνου, εξαγγέλλοντας το… ΕΡΓΟ του ΜΗΝΑ!

Διαγράφοντας το έργο της διαπλάτυνσης του περιφερειακού δρόμου Περαίας - Ν. Μηχανιώνας που είχαμε δρομολογήσει με την ΠΚΜ για να ολοκληρωθούν οι ανάλογες μελέτες.

Στερεύοντας, δε, από επιχειρήματα επαναφέρουν το θέμα των απορριμμάτων για το οποίο είναι βέβαιο πως ο λογαριασμός έρχεται φουσκωμένος (μετά την απαράδεκτη σύμβαση των 10 εκατομμυρίων ευρώ που φόρτωσαν στις πλάτες των συνδημοτών μας).

Από το ένα θέμα στο άλλο, δηλαδή, χωρίς συγκροτημένη σκέψη και ολοκληρωμένο νόημα, πιστοί στην πρακτική Γκέμπελς τον οποίο επικαλούνται συνεχώς, προφανώς κοιτάζοντας τα πρόσωπά τους στον καθρέφτη…

Αλλά, δεν είναι η πρώτη φορά που θολώνουν τα νερά. Σε πρόσφατη ανακοίνωσή του, ο Δήμαρχος για το 9ο Νηπιαγωγείο, με το κατάλληλο φωτογραφικό υλικό του νέου σχολείου, μας λέει .....«Προσέχουμε τα παιδιά μας σαν τα μάτια μας..», φυσικά η ανακοίνωση αφορούσε την απόφαση την ΠΕ Ανατ. Θεσσαλονίκης σχετικά με τα όρια του 9ου Νηπιαγωγείου. Αφήνει όμως έντεχνα με αυτό τον τρόπο, την εντύπωση ότι πρόκειται για έργο της διοίκησής του, γεγονός που δεν ευσταθεί, διότι το 9ο Νηπιαγωγείο υποβλήθηκε στο ΕΣΠΑ, δημοπρατήθηκε και υλοποιήθηκε από την δική μας διοίκηση.....

Η ΑΛΗΘΕΙΑ κύριοι υπερισχύει όλων...., VINCIT OMNIA VERITAS

Υ.Γ: Για τα περιουσιακά στοιχεία του Δήμου που έκαναν «φτερά» μέσα από αποθήκες ή για το Unimog που συντηρήθηκε έναντι του «ευτελούς» ποσού των 60 χιλιάδων ευρώ θα απαντήσετε; Η λέξη «ψέματα» έχει χάσει, εξαιτίας σας, το νόημά της…



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Μαυρομάτη...λατινομαθή! Τσίμπα και 3-4 σοφά λατινικά για να ΄χεις να ασχολείσαι και που απευθύνονται σε σένα: 1.Quo usque tandem abutere, Mavromati, patientia nostra?
    (Μέχρι πότε, Μαυρομάτη, θα κάνεις κατάχρηση της υπομονής μας;).

    2. Res, non verba.
    (Έργα, όχι λόγια).

    3.Ubi nihil vales, ibi nihil velis.
    ( Όποιος δεν αξίζει τίποτα, δεν μπορεί να θέλει τίποτα).

    4.Esse quam videri.
    (Να είσαι παρά να φαίνεσαι).

    Φέρε (Μαυρομάτη) τον έλεγχό σου να σου βάλω άριστα! (Όπως έλεγε και ο Αθηνόδωρος Προύσαλης στο "Μια Ιταλίδα απ΄την Κυψέλη"...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε Κούτουκα, όρμα! Ανταπάντηση στην απάντηση επί της απάντησης, ώ απάντηση και νάχαμε να λέγαμε...! Δεν καταλαβαίνετε μωρέ πως ο κόσμος απλά σας ανέχεται όλους σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.