Χθες Κυριακή 12/9/2021 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο πρώτος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου από τον Δήμο Θερμαϊκού και το ΔΗΠΠΑΚΥΘ με διακριτικό τίτλο ThermaikosRun 2021 στην Περαία Θεσσαλονίκης.

Μια αθλητική εκδήλωση, την όποια η μεγάλη προσέλευση δρομέων και κόσμου μας ‘‘επιβάλλει’’ να θεσμοθετήσουμε.

Με τις συμμετοχές να ξεπερνούν κάθε προσδοκία, το ThermaikosRun 2021 περιελάμβανε αγώνα δρόμου 12 χιλιομέτρων και Λαϊκό Περιπατητικό Δρόμο 2,1 χιλιομέτρων.

Ο αγώνας διεξήχθη δίπλα στην θάλασσα, σε μια υπέροχη επίπεδη διαδρομή. Ξεκίνησε στις 09:30 από το ΚΑΠΠΑ 2000 Περαίας, διασχίζοντας τμήμα του παραλιακού μετώπου του Δήμου Θερμαϊκού έως και την Αγία Τριάδα με επιστροφή και τερματισμό την πλατεία της Περαίας.


Στις απονομές παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Θερμαϊκού Γιώργος Τσαμασλής, ο Aντιδήμαρχος Οικονομικών Κούτουκας Κωνσταντίνος, ο Aντιδήμαρχος Κοινωνικής πολιτικής, Δημοτικής περιουσίας, Δημοσίων σχέσεων και Τύπου Δημήτριος Πασχαλιάς και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού, Αθλητισμού, Πολιτισμού & Εθελοντισμού Τροκάνας Παναγιώτης.

Ο κύριος Τροκάνας ευχαρίστησε όλους όσοι πήραν μέρος στον υπέροχο αγώνα και απευθυνόμενος στους συμμετέχοντες ευχήθηκε να το απόλαυσαν, συνδυάζοντας το με μία μικρή απόδραση από την καθημερινότητα, δίπλα στις μαγευτικές ακτές του Δήμου Θερμαϊκού. Έκλεισε λέγοντας «Καλή αντάμωση στον 2ο ThermaikosRun το 2022!»

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί για την πολύ σημαντική συμβολή τους:

Την Εθελοντική Δράση Θερμαϊκού

Την ΕΘΟΠΑΚ Θερμαϊκού

Τον Σύνδεσμο Στελεχών Ε. Δ κ Σ.Α Θερμαϊκού «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ»

Το 6ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Περαίας

Την Εθελοντική Ομάδα Αγίας Τριάδας

Τους LionsClub Αινείας Ν. Μηχανιώνας

Το ΕΔΟΜΕ Μεσημεριού

Τον Αθλητικό Σύλλογο ΟΠΑΘ «ΠΕΡΣΕΑΣ»

Τον Πολιτιστικό Λαογραφικό Σύλλογο Θερμαϊκού «Καλλίπολης»

Τους Μότο Εθελοντές Θεσσαλονίκης

Τον Αθλητικό Σύλλογο «ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΎ»

Τον Ναυτικό Όμιλο Θερμαϊκού

Το BikesCenterΓιαμπαζόλιας Αιμίλιος

Την Τροχαία Θέρμης το Α.Τ. Θερμαϊκού, το ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης,

Το ΣΥ.Π.Π.Α.Ζ.Α.Θ. και τον Φιλοζωικό Σύλλογο εθελοντών Θερμαϊκού ο Σείριος

Τους εθελοντές φωτογράφους PHOTOTECH Σαλαγιάννης Γεώργιος, τον Ηλία Θεοδωρίδη και τον Βασίλη Ζαγούρτζίνη

Τους πολίτες που αγκάλιασαν την μεγάλη αθλητική γιορτή με την παρουσία τους

και όλους τους ( πολλούς) Εθελοντές και εθελόντριες (με μπροστάρη τον Χριστόφορο Γαβρά) οι οποίοι δήλωσαν ατομικά το παρόν για να προσφέρουν στη Διοργάνωση.



Ευχαριστεί ΟΛΟΥΣ τους Υποστηρικτές

Ταβέρνα Πρίγκιπας στην Αγία Τριάδα

Ταβέρνα Άνεμος στην Αγία Τριάδα

Υλικά οικοδομών Ιωάννης Τροκάνας

CafébarWet Red Rose στους Νέους Επιβάτες

Και την εταιρία Dole για τη χορηγία φρούτων για τους δρομείς.


Επισυνάπτεται κατάλογος με τα ονόματα των νικητών, ενώ ο αναλυτικός πίνακας αποτελεσμάτων υπάρχει στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.smftiming.com/1%ce%bf%cf%82-%ce%bb%ce%b1%cf%8a%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%b1%ce%b3%cf%8e%ce%bd%ce%b1%cf%82-%ce%b4%cf%81%cf%8c%ce%bc%ce%bf%cf%85-%ce%b8%ce%b5%cf%81%ce%bc%ce%b1%cf%8a%ce%ba%ce%bf%cf%8d



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Ο Τροκάνας φοράει παντελόνι ιδίου χρώματος με τον Τσαμασλή! Σύμπτωση ή τον ακολουθεί μέχρι και σ΄αυτό γιατί πιστεύει πως πάντα "Ο δήμαρχος ξέρει!"; Λέτε να είναι πεπεισμένος πως το δημαρχιλίκι αρχίζει από τα...παντελόνια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.