Έπαψε πλέον να είναι αστείο, γιατί όταν μιλάμε για το παρόν και το μέλλον του τόπου, για το σήμερα και το αύριο των παιδιών μας, αδιαφορία δεν χωράει.

Η φράση "Τρία πουλάκια κάθονταν" ταιριάζει γάντι στην διοίκηση του Δήμου μας, αφού οι πράξεις της χαρακτηρίζονται από έλλειψη οργάνωσης, μεθοδικότητας και αποτελεσματικότητας.

Χάνουν το ένα έργο μετά το άλλο, καταδικάζοντας την περιοχή μας σε μαρασμό. Και να σκεφτεί κανείς πως πρόκειται για έργα ΕΤΟΙΜΑ και ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ. Έργα, τα οποία προετοίμασε ΟΛΑ η δική μας Διοίκηση, εξασφαλίζοντας μελέτες & χρηματοδοτήσεις αλλά δυστυχώς έχουν την τύχη της απένταξης εξαιτίας των τραγικών παραλείψεων της διοίκησης του Δήμου.

Ας θυμηθούμε:

1. Χάθηκε η ευκαιρία για μια σειρά παρεμβάσεων, μια αναγκαιότητα που προέκυψε λόγω θεομηνίας 6/7-9-2016, με πλέον τρανταχτό παράδειγμα την αντιστήριξη των πρανών στη Ν.Μηχανιώνα και την Επανομή συνολικού προϋπολογισμού 8.500.000 €.

2. Κινδυνεύει άμεσα το αποχετευτικό του Μεσημερίου (προϋπολογισμού 6.000.000 €)

3. Κινδυνεύει άμεσα η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης σε Αγ. Τριάδα και Ν. Επιβάτες (προϋπολογισμού 1.500.000 €)

4. Tο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας (ΔΙΑΣ), στη Ν. Μηχανιώνα, προϋπολογισμού 2.500.000 € βρίσκεται προ των πυλών της οριστικής απένταξης λόγω της προκλητικής αδιαφορίας της Διοίκησης.

5. «Πάγωσε» η ανάπλαση της παραλίας της Αγίας Τριάδας (έργο προϋπολογισμού 2.500.000 €)

6. «Παγωμένο» και το OPEN MALL. Ένα έργο προϋπολογισμού 1.750.000 €

7. Χάθηκε η ευκαιρία αποκατάστασης του παραλιακού μετώπου της Μηχανιώνας (ύψους 1.100.000 €)

8. Μη ολοκληρωμένες και οι ασφαλτοστρώσεις στη Ν. Μηχανιώνα (ύψους 1.000.000 €)

ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ…

Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΠΑΝΟΜΗΣ

Δεν κάνανε επί δύο χρόνια τίποτα. Καθυστέρησαν χαρακτηριστικά, χάσανε τις ημερομηνίες, χάσανε τις προθεσμίες παράτασης, χάσανε τ΄ αυγά και τα πασχάλια, καταστρέψανε ένα όνειρο ετών, ώστε η Επανομή ν΄ αλλάξει όψη.

ΧΑΘΗΚΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΝΟΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

Ενός λεπτού σιγή γι' αυτούς που το κατάφεραν και αυτό.

Πρέπει να απολογηθούν στους πολίτες της Επανομής.
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.