Μέλη της Κίνησης Πολιτών για τα Αιολικά στις ΔΕ Φουρνά και Κτημενίων συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Καρπενησίου, τον κ Σουλιώτη. Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία της Κίνησης για την ενημέρωση του δημάρχου αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις και ιδιαίτερα για την από 13.10.2021 έκδοση Βεβαίωσης Παραγωγού από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) στην εταιρεία «ΣΠΙΘΑΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΠΕ» για τον Αιολικό Σταθμό Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας των τεσσάρων (4) ανεμογεννητριών 16,8 MW στη θέση «ΚΕΡΑΣΙΑ» της Δημοτικής Ενότητας Φουρνά.

Ο κ Σουλιώτης δεσμεύτηκε να αναθέσει σε δικηγόρο την ενδικοφανή προσφυγή στη ΡΑΕ για την ακύρωση της συγκεκριμένης Βεβαίωσης Παραγωγού.

Συνάντηση έγινε επίσης και με τον Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας, τον κ Τασιό, με τον οποίο, πέραν των άλλων, συζητήθηκε ο «οδικός χάρτης» για την προώθηση της πρότασης του Περιφερειακού Χωροταξικού Πλαισίου Στερεάς για την ανακήρυξη της Ευρυτανίας ως Περιφερειακού Πάρκου Ορεινής Αμιγούς Φύσης και Ορεινής Μεσογειακής Παραδοσιακής Κληρονομιάς.

26.10.2021
Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.