Zero Hedge, Νοε 03, 2021
Authored by Paul Joseph Watson, via Summit Summit News,
Μετάφραση: Μιχαήλ Στυλιανού

Ο Αρχιεπίσκοπος Carlo Maria Viganò απηύθυνε μια συγκλονιστική επιστολή στους επισκόπους της Αμερικής, στην οποία διατυπώνει δριμείες καταγγελίες σχετικά με τα εμβόλια COVID-19 και τον ρόλο της Εκκλησίας στην επιβολή τους.

Ο Αρχιεπίσκοπος αναφέρει ότι τα εμβόλια συνήθως περνούν από πολυετείς αυστηρές δοκιμές και ότι η έλλειψη μιας τέτοιας διαδικασίας στην περίπτωση του COVID-19 παρουσιάζει τις αρχές δημόσιας υγείας επιδιδόμενες σε "πειραματισμό σε ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό.”

Ο Αρχιεπίσκοπος αναφέρθηκε σε θεραπείες με χρήση φαρμάκων που έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικές στην καταπολέμηση του COVID, χωρίς τους κινδύνους των εμβολίων, σημειώνοντας ότι τέτοια φάρμακα έχουν δυσφημιστεί από παγκόσμιους φορείς υγείας και τα μέσα ενημέρωσης.

"Πρέπει να επαναληφθεί – γράφει- ότι υπάρχουν αποτελεσματικές θεραπείες που θεραπεύουν τους ασθενείς και τους επιτρέπουν να αναπτύξουν μόνιμες φυσικές ανοσολογικές άμυνες, κάτι που τα εμβόλια δεν κάνουν".

"Επιπλέον, αυτές οι θεραπείες δεν προκαλούν σοβαρές παρενέργειες, καθώς τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται έχουν λάβει άδεια για δεκαετίες.”

"Οι διεθνείς κανόνες ορίζουν ότι ένα πειραματικό φάρμακο δεν μπορεί να εγκριθεί για διανομή, εκτός από την περίπτωση έλλειψης αποτελεσματικής εναλλακτικής θεραπείας: Αυτός ο κανόνας άλλαξε πρόσφατα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσε να συμπεριλάβει φάρμακα κατά του Κορωναιού που δεν κινούν την παραγωγή προστατευτικών αντισωμάτων και δεν παρέχουν ειδικήν αντίσταση κατά της μολυσματικής νόσου SarsCoV-2 . Ο Αρχιεπίσκοπος προχώρησε διακηρύσσοντας ότι η άρνηση του εμβολιασμού αποτελεί ηθικό καθήκον, δεδομένων όσων γνωρίζουμε πλέον για το πρόγραμμα εμβολιασμού

"Παγκοσμίως ο αριθμός των θανάτων και των σοβαρών νοσήσεων μετά τον εμβολιασμό αυξάνει πολλαπλασιαστικά. Σε μόνον εννέα μήνες αυτά τα εμβόλια προκάλεσαν περισσότερους θανάτους από όλα τα εμβόλια στα τελευταία τριάντα χρόνια. Και όχι μόνο αυτό: Σε πολλά έθνη -όπως στο Ισραήλ, για παράδειγμα-ο αριθμός των θανάτων μετά τον εμβολιασμό είναι τώρα μεγαλύτερος από τον αριθμό των θανόντων από τον Covid.”

Ο Καθολικός Ιεράρχης τόνισε ότι θα είναι "ανήθικο και απαράδεκτο" να εμβολιάζονται οι Καθολικοί μετά τις αποκαλύψεις στελεχών της φαρμακοβιομηχανίας Pfizer ότι τα εμβόλια περιέχουν υλικό αποβεβλημένων εμβρύων.

Ο Αρχιεπίσκοπος εξέφρασε την αγανάκτησή του σε άλλα μέλη του κλήρου και στον ίδιο τον Πάπα Φραγκίσκο για την « διευκόλυνση ενός εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας" και "σατανικής δράσης εναντίον του Θεού.”

Ο Ιεράρχης δεν δίστασε να περιγράψει την ευρύτερη εικόνα αυτής της υπόθεσης..

"Αντιλαμβάνομαι –γράφει- ότι μπορεί να είναι εξαιρετικά αντιδημοφιλές να παίρνεις θέση ενάντια στα λεγόμενα εμβόλια, αλλά ως Ποιμένες του ποιμνίου του Κυρίου έχουμε την υποχρέωση να καταγγείλουμε το φρικτό έγκλημα που πραγματοποιείται, με στόχο να δημιουργήσει δισεκατομμύρια χρονίως πασχόντων ατόμων και να επιφέρει τον θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων, με βάση την σατανική ιδεολογία της "Μεγάλης Επανεκκίνησης" που προωθείται από τον Πρόεδρο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Κλάους Σβαμπ και εγκρίθηκε από τα θεσμικά όργανα και οργανισμούς σε όλο τον κόσμο.”

Ο Αρχιεπίσκοπος Viganò είχε γράψει προηγουμένως στον τότε Πρόεδρο Donald Trump υποστηρίζοντας ότι η πανδημία COVID-19 αποτελεί μέρος μιας συνωμοσίας για την επιβολή μιας "υγειονομικής δικτατορίας " και ότι ο Trump είναι "η τελική ελπίδα" για να σταματήσει αυτή η επιχείρηση.

Πέρυσι, επισημάναμε επίσης ότι ο Καρδινάλιος Raymond Burke προειδοποίησε ότι η πανδημία COVID-19 χρησιμοποιείται από τους υποστηρικτές της "Μεγάλης Επανεκκίνησης" για να "προωθήσουν το ολέθριο σχέδιό τους.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.