Βαρυσήμαντη με όπως πάντα ξεκάθαρες απαντήσεις, η σημερινή συνέντευξη της Προέδρου της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ Ζωής Κωνσταντοπούλου στον Real FM 97.8 και στους δημοσιογράφους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελατόλα.

Δεν δίστασε να πει πως αποτελεί αδιανόητη υπεκφυγή, που θέτει την κοινωνία σε κατάσταση ανασφάλειας και κινδύνων, η άποψη Μητσοτάκη πως δεν θα υπάρξει νέο lockdown, όταν θρηνούμε εκατόμβες νεκρών καθημερινά.

Θεωρεί πως είναι απολύτως ανεπαρκή τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν για ενίσχυση κάποιων λίγων ομάδων πολιτών απέναντι στην τεράστιες αυξήσης και την οικονομική κατάρρευση των νοικοκυριών και καλεί την κυβέρνηση να σταματήσει να θέτει σε διακύβευση την επιβίωση και τη ζωή των πολιτών.

Καλεί τους πολίτες να απορρίψουν τα ψευτοδιλήμματα επιλογής ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς εκλογές, αφού αυτά τα κόμματα μαζί με όσα κυβέρνησαν ευθύνονται για τις τραγικές συνέπειες των μηνημονίων που υπέγραψαν, των τρομερών ευθυνών για το ξεπούλημα της ΔΕΗ αλλά και την αναλγησία που επέδειξαν από κοινού με την εφαρμογή των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών που κατάσχουν με ένα κλικ τα σπίτια των εργαζομένων.

Ακούστε την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη της Προέδρου της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ:






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.