Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται το πρόγραμμα «Εμβολιασμοί Κατ’ οίκον» στο Δήμο Θερμαϊκού, ο οποίος συμβάλλει παντοιοτρόπως στην εθνική προσπάθεια για την προστασία, κυρίως, των ευάλωτων πολιτών της περιοχής από τον Covid-19.

Από τον Αύγουστο έως και σήμερα, 49 συμπολίτες μας έχουν εμβολιαστεί από τις κινητές μονάδες που στελεχώνονται από εργαζόμενους του Κέντρου Υγείας Νέας Μηχανιώνας σε συνεργασία με συναδέλφους από τη δομή «Βοήθεια στο Σπίτι», ενώ, ήδη, 55 επιπλέον άτομα έχουν αιτηθεί τον «Εμβολιασμό Κατ’ οίκον».

«Η επιτάχυνση της προσπάθειας μας για τον εμβολιασμό των πιο ευπαθών ομάδων όπως οι ηλικιωμένοι, οι κατάκοιτοι, τα ΑμεΑ, στο χώρο τους, εφόσον το επιθυμούν, αποδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ενίσχυση του τείχους ασφαλείας και προστασίας, που είμαστε υποχρεωμένοι να παρέχουμε σε όλους τους πολίτες», επισημαίνει ο Δήμαρχος, Γιώργος Τσαμασλής.

Όσοι συμπολίτες μας θέλουν να εμβολιαστούν κατ’ οίκον, μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Υγείας Νέας Μηχανιώνας στο τηλέφωνο: 2392 330400.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.