Zero Hedge, Dec 25, 2021 -
Authored by David Stockman via The Brownstone Institute,

[Ο Ντέιβιντ Στόκμαν, πρώην επιτυχής επιχειρηματίας και πολιτικός, διετέλεσε ρεπουμπλικανός βουλευτής του Μίτσιγκαν και οικονομικός επιτελής της κυβέρνησης του Προέδρου Ρόναλντ Ρέιγκαν. Η αρθρογραφία του, κυρίως επί των σοβαρών οικονομικών, πολιτικών και κοινωνικών προβλημάτων των ΗΠΑ, απολαμβάνει διεθνούς προσοχής και σεβασμού.]

Μετάφραση: Μ. Στυλιανού

O Tραχύς καβαλάρης Teddy πρέπει να στριφογυρίζει στον τάφο του καθώς κοιτάζει κάτω σε αυτούς που ποζάρουν στο δωμάτιο Roosevelt. Για όνομα του Θεού, κάθε ένα από αυτά τα όντα είναι διπλό- εμβολιασμένο και εντελώς ενισχυμένο. Και έχουν εκδώσει εντολές να αναγκάσουν περισσότερους από 130 εκατομμύρια συμπατριώτες τους – σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται- για να τους αποτρέψουν από το να γίνουν φορείς ασθενειών και δολοφόνοι των γειτόνων τους.

Ωστόσο, αν το Εμβόλιο είναι στην πραγματικότητα ένα εμπόδιο εξάπλωσης, γιατί κάθονται εκεί με τις μάσκες τους; Ποια είναι η ανάγκη προστασίας του Μπάιντεν από τον Φάουτσι όταν ο άγιος γιατρός είναι οπλισμένος μέχρι τα δόντια με εμβολισμένα αντισώματα; Και γιατί ο Μπάιντεν είναι γεμάτος με το ιατρικό ισοδύναμο του Εξαρτάται όταν έχει ήδη την προστασία πρόληψης ατυχημάτων του Εμβολίου;

Δηλαδή, εάν δεν λειτουργεί για να σταματήσει η εξάπλωση, το όφελος είναι μόνο ιδιωτικό και όχι δημόσιο και ως εκ τούτου δεν υπάρχει κανένας γήινος λόγος για την επίθεσή του ενάντια στη βούληση εκατομμυρίων πολιτών που φοβούνται ότι οι κίνδυνοι υπερτερούν του οφέλους. Και αν σταματήσει την εξάπλωση –παρά τις πρόδηλες αποδείξεις περί του αντιθέτου– γιατί όλη αυτή η επίδειξη αρετής με τη μάσκα προσώπου σε ζωντανή τηλεόραση;

Εν ολίγοις, αυτή η "φωτογραφία" αξίζει χίλιες λέξεις. Είναι μια ζωντανή απεικόνιση για το τι το πολύ ανώμαλο έχει συμβεί από τις αρχές Μαρτίου του 2020. Συγκεκριμένα, το κατηγόρημα ότι ένα μέγεθος ταιριάζει σε όλους τους μηχανισμούς κοινωνικού ελέγχου –καραντίνες, εγκλεισμούς, αποστασιοποίηση, μάσκα, εμβολιασμούς– και πρέπει να χρησιμοποιείται προληπτικά και αμείλικτα από τους βραχίονες του κράτους, προκειμένου να σταματήσει η εξάπλωση ενός αερομεταφερόμενου ιού που δεν μπορεί να επισημανθεί και δεν μπορεί να ανασχεθεί.

Πράγματι, το τελευταίο επιχείρημα για υποχρεωτικό εμβολιασμό -ότι δεν αποτρέπει τη μετάδοση και τη μόλυνση, αλλά απλώς μια σοβαρή πορεία της νόσου- καθιστά την εικόνα εντελώς παράλογη. Τι φοβούνται αυτές οι γάτες τότε;

Η πραγματική λοίμωξη που εξαπλώθηκε στον κόσμο – ειδικά μεταξύ των δυτικών εθνών που συγχαίρουν θορυβωδώς τους εαυτούς τους ως πρότυπο φιλελεύθερης δημοκρατίας που πρέπει να μιμηθούν τα πιο καθυστερημένα έθνη που κατοικούν στις υποτιθέμενες σκοτεινές γωνιές του πλανήτη – είναι ένα ξέσπασμα επιδημίας στατιστικολόγου αυταρχισμού.

Δηλαδή, ένας ιός, σίγουρα όχι της μαύρης πανώλης του τύπου που έχει βασανίσει την ανθρωπότητα επί αιώνες, έχει γίνει μια καθολική δικαιολογία για τη χονδρική ακύρωση των πολιτικών ελευθεριών και των δικαιωμάτων ιδιοκτησίας όπως ποτέ πριν - ακόμη και σε περιόδους παγκόσμιου πολέμου.

Πάρτε την αξιοθρήνητη περίπτωση της Βρετανίας. Κυβερνάται από ένα Συντηρητικό Κόμμα που είναι προδοτικό για τον σκοπό της ελευθερίας και καθοδηγείται από έναν ανυπόφορο Ντόναλντ Τραμπ που θέλει να είναι αυτός που έχει επιτεθεί στην ουσία της φιλελεύθερης δημοκρατίας σε τόσο σαρωτικό βαθμό που οι πιο αυταρχικοί προκάτοχοί του (δηλαδή ο Ουίνστον Τσώρτσιλ, μεταξύ άλλων) μόλις και μετά βίας τον ονειρεύτηκαν και ο ίδιος ο Ντόναλντ δεν μπορούσε να ελπίσει.

Ο Μπόζο (παρατσούκλι του ΄Αγγλου πρωθυπουργού) στην πραγματικότητα, αυτή τη στιγμή επιστρατεύει όλα τα εργαλεία του αυταρχισμού της δημόσιας υγείας ως απάντηση σε αυτό που ισοδυναμεί με μια χειμερινή γρίπη μεταξύ του βρετανικού πληθυσμού.

Και αυτή η τελευταία διαπίστωση δεν είναι συζητήσιμη. Όχι όταν συγκρίνετε τα μέγιστα δεδομένα του Ιανουαρίου, όταν ουσιαστικά κανείς δεν εμβολιάστηκε σε σύγκριση με το 80% των ενήλικων Βρετανών σήμερα, με τους μέσους όρους των 7 ημερών να κυλούν μέχρι την περασμένη εβδομάδα. Έτσι

· Το ποσοστό των κρουσμάτων την περασμένη εβδομάδα ήταν 1.138 ανά εκατομμύριο ή 30% υψηλότερο από τα 875 ανά εκατομμύριο που καταγράφηκαν στις κορυφές του Ιανουαρίου του 2021, αλλά...

· Το ποσοστό θνησιμότητας την περασμένη εβδομάδα, 1,64 ανά εκατομμύριο, μειώθηκε κατά 91% σε σύγκριση με το ποσοστό των 18,21 στην κορύφωση του Ιανουαρίου του 2021.

Φυσικά, κρυφοκοιτάζεις κάτω από το κάλυμμα και αυτό που βλέπεις είναι τα ίδια και τα ίδια, τα γνωστά. Όχι μόνο η παραλλαγή Όμικρον είναι πολύ πιο μεταδοτική αλλά συνολικά λιγότερο θανατηφόρα από προηγούμενες παραλλαγές -για τους εγγενείς λόγους που οι λογικοί ιολόγοι και οι επιδημιολόγοι εξήγησαν χίλιάκις- αλλά η προπαγανδιστική δράση της κρατικής περιπολίας ιών φαίνεται να είναι ακόμη πιο μολυσματική.

Δηλαδή, καθώς η κυβέρνηση, το BBC, ο Guardian και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν ανακατέψει για άλλη μια φορά το φλιτζάνι του φόβου, το ποσοστό των «τεστ» στη Βρετανία έχει επίσης εκτοξευθεί στα ύψη και τώρα είναι πολύ περισσότερο από το διπλάσιο από το ποσοστό του περασμένου Ιανουαρίου στην προηγούμενη χειμερινή περίοδο αιχμής. Έτσι:

Δυστυχώς, ο μηχανισμός δημόσιας υγείας έχει προκαλέσει τόσο αποτελεσματικά το άθροισμα φόβου μεταξύ του πληθυσμού που το ποσοστό θετικότητας έχει μειωθεί δραματικά. Σε σύγκριση με ποσοστό 10,8% τον Ιανουάριο του 2021, το τρέχον ποσοστό είναι μόλις 6,0%.

Προφανώς, αυτό που συμβαίνει είναι ότι όλο και περισσότεροι α-συμπτωματικοί και απολύτως υγιείς άνθρωποι προστρέχουν στα τεστ με την τυμπανοκρουσία, με αποτέλεσμα η αύξηση των τεστ να έχει προκαλέσει το προβλέψιμο κύμα νέων «κρουσμάτων» και νέων μέτρων προπαγάνδας και ελέγχου από την περίπολο του κρατικού ιού.

Και να θυμάστε, παιδιά, η Βρετανία φέρεται να κυβερνάται από «συντηρητικούς», πράγμα που μας οδηγεί σε αυτό που έρχεται κάτω από το αυλάκι από τον «κοιμισμένο Τζο» (Μπάϊντεν) και τους κρυπτό-σοσιαλιστές που πραγματικά κουνούν τα χείλη του.

Όπως μάθαμε, ετοιμάζονται να ξεκινήσουν έναν τεράστιο νέο γύρο δωρεάν πραγμάτων - αυτή τη φορά με τη μορφή 500 εκατομμυρίων κιτ τεστ κατ’ οίκον, που θα ταχυδρομηθούν στους Αμερικανούς ακριβώς όπως τόσα πολλά αναξιόπιστα ψηφοδέλτια ταχυδρομείου, πράγμα που σημαίνει ότι σίγουρα έχουμε έρθει σε πλήρη κύκλο: Μέχρι τον Μάρτιο του 2020 υπό το προηγούμενο καθεστώς ιδιωτικής ιατρικής πρακτικής, που βασίζεται σε δοκιμές και θεραπείες προσαρμοσμένες σε ασθενείς που βασίζονται σε γιατρούς, θα έχουμε τώρα το ισοδύναμο ενός καθεστώτος τεστ ενός μεγέθους, το οποίο θα παραδίδεται από το κυβερνητικό ταχυδρομείο!

Όπως συμβαίνει, ωστόσο, η Αμερική έχει ήδη κάνει σχεδόν 800 εκατομμύρια τεστ, αλλά έχει μερικά από τα χειρότερα στατιστικά στοιχεία θνησιμότητας από Covid στον δυτικό κόσμο. Έτσι, είμαστε σε πλήρη αδυναμία για να κατανοήσουμε πώς περισσότερες κυβερνητικές «εξετάσεις» θα επιτύχουν κάτι εποικοδομητικό.

Από την άλλη πρέπει να γνωρίζετε ότι παρά τον πανικό στη Νέα Υόρκη και σε άλλες εστίες της ορθοδοξίας της Γαλάζιας Πολιτείας, το αμερικανικό κοινό δεν πανικοβάλλεται αρκετά για να κρατήσει την περίπολο του ιού σε λειτουργία. Από τα τελευταία δεδομένα 7 ημερών, το ποσοστό των τεστ στις ΗΠΑ είναι 3.380 ανά εκατομμύριο).

Τώρα, αυτό είναι στην πραγματικότητα κάτω από 40% από το ποσοστό των 5.670 ανά εκατομμύριο στην κορυφή του Ιανουαρίου του 2021 και, ακόμη περισσότερο, είναι μόλις το 18% του ποσοστού των 18.810 που δημοσιεύεται τώρα μεταξύ του ημι-υστερικού πληθυσμού του Ηνωμένου Βασιλείου.

Είναι βέβαιο ότι, ακόμη και με το πιο μέτριο ποσοστό τεστ στις ΗΠΑ, το ποσοστό θετικότητας μειώθηκε από 13,3% κατά τη διάρκεια της κορύφωσης του περασμένου Ιανουαρίου σε μόλις 10,8% επί του παρόντος. Ως εκ τούτου, για να συντηρηθεί η απάτη, οι ΗΠΑ χρειάζονται πολύ περισσότερα τεστ - ειδικά στις κόκκινες (Ρεπουμπλικανικές) πολιτείες - προκειμένου να εξασφαλίσουν πολύ περισσότερες περιπτώσεις. Θετικότητας. Ως έχει, το ποσοστό κρουσμάτων της περασμένης εβδομάδας στις ΗΠΑ, 365 ανά εκατομμύριο, μειώθηκε κατά 52% από το μέγιστο ποσοστό του Ιανουαρίου των 757ανά εκατομμύριο.

Όσο για τη Νότια Αφρική, η οποία μας έφερε αυτόν τον τελευταίο Κυκλώνα Covid , λέει βασικά στους αυταρχικούς της Αμερικής στην κυβέρνηση και την Karens στους δρόμους "Ω, απλά σκάστε και καθίστε!"

Εδώ είναι τα τρέχοντα δεδομένα της Νότιας Αφρικής και υπενθυμίζουν για άλλη μια φορά ότι οι τηλε-υποβολείς του Μπάιντεν δεν έχουν ιδέα για ποιο πράγμα μιλάνε. Μεταξύ 11 Νοεμβρίου και 19 Δεκεμβρίου, το ποσοστό των κρουσμάτων στη Νότια Αφρική αυξήθηκε από λιγότερο από 5 ανά εκατομμύριο σε 388 ανά εκατομμύριο ή κατά 85%. Δηλαδή, ήταν ένα σφάλμα στρογγυλής τραπέζης πριν και παραμένει τώρα.

Στο τέλος της ημέρας, φυσικά, δεν υπάρχει δικαιολογία για εντολές για οτιδήποτε - από τους εγκλεισμούς μέχρι τη χρήση μάσκας και τον εμβολιασμό - επειδή απλά ο Covid δεν είναι η Μαύρη Πανούκλα.

Μετά από 22 μήνες καταμέτρησης κάθε θανάτου στην Αμερική με την πιο αυθαίρετη σύνδεση με τον ιό Covid – ακόμη και με μεταθανάτια τεστ θυμάτων τροχαίων ατυχημάτων - το ετήσιο ποσοστό θνησιμότητας για τον πληθυσμό κάτω των 50 ετών είναι περίπου 500 ανά εκατομμύριο - ο ίδιος αριθμός όπως και για τα τροχαία ατυχήματα και άλλους ακούσιους τραυματισμούς. Δηλαδή, για τα 211 εκατομμύρια Αμερικανών που δεν διατρέχουν τον υψηλότερο κίνδυνο ( το ανοσοποιητικό σύστημα έθεσε σε κίνδυνο τον ηλικιωμένο πληθυσμό), ο κίνδυνος Covid είναι ο ίδιος με τους κινδύνους που ενυπάρχουν στην καθημερινή σύγχρονη ζωή με τους οποίους έχουμε μάθει εδώ και πολύ καιρό να ζούμε.

Εναλλακτικά, για τον πληθυσμό κάτω των 65 ετών, το ποσοστό επιβίωσης για τα περίπου 110 εκατομμύρια Αμερικανούς, στο σύνολο αυτών που προσβλήθηκαν από τον ιό από την πρώτην ημέρα (τον Φεβρουάριο 2020) επιβίωσε από την μόλυνση το 99.87% ! Και αν πάρετε τον νεότερο υγιή πληθυσμό χωρίς σημαντικές υποκείμενες νοσηρότητες, ο κίνδυνος θανάτου από τον Covid είναι σχεδόν μηδενικός.

Έτσι, εδώ είμαστε με μια άλλη δημόσια υστερία, που τροφοδοτείται από μια άλλη ομιλία από τον Λευκό Οίκο, υποσχόμενη μιαν ακόμη κινητοποίηση του μηχανισμού δημόσιας υγείας του κράτους, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης του νόμου παραγωγής αμυντικού εξοπλισμού, για την παραγωγή εκατοντάδων εκατομμυρίων – όχι, δισεκατομμύρια πριν από την ψήφισή του – συσκευών ιδιωτικού τεστ, που μόνο την υστερία θα τροφοδοτήσουν.

Αυτό είναι αρκετά τρομακτικό. Και ακόμα περισσότερο είναι η νέα επίθεση του Μπάιντεν στους 60 εκατομμύρια «ακάθαρτους Αμερικανούς» –συντριπτικά στις νεότερες, χαμηλού κινδύνου ηλικίες– που άσκησαν τη συνταγματική τους ελευθερία και επέλεξαν να μην δεχθούν το τρύπημα του εμβολιασμού:

Ο Μπάιντεν δοκίμασε ψυχολογικό στρατήγημα όταν περιέγραψε πώς το κύμα των όμικρων θα επηρεάσει τους εμβολιασμένους έναντι των ανεμβολίαστων, εκδίδοντας μια τρομερή προειδοποίηση σε 60 εκατομμύρια ανεμβολίαστους Αμερικανούς.

«Πόσο θα πρέπει να ανησυχείτε για το όμικρον, το οποίο είναι τώρα η κυρίαρχη παραλλαγή σε αυτή τη χώρα και συνέβη τόσο γρήγορα. Η απάντηση είναι απλή: Εάν δεν έχετε εμβολιαστεί πλήρως, έχετε καλό λόγο να ανησυχείτε...... Το Omicron είναι σοβαρή, δυνητικά θανατηφόρα επιχείρηση για ανεμβολίαστους ανθρώπους», δήλωσε ο Μπάιντεν

Συγγνώμη, Τζο. Αλλά δεν είναι δική σας δουλειά τι επέλεξαν να κάνουν οι άνθρωποι για ένα εμβόλιο που δεν σταματά τη μετάδοση και τη μόλυνση από αυτή την τελευταία μετάλλαξη. Και σίγουρα δεν είναι το "πατριωτικό καθήκον" των Αμερικανών που πιστεύουν ότι οι κίνδυνοι δεν αξίζουν τα οφέλη για να πάρουν τα λόγια σας τοις μετρητοίς.

Με λίγα λόγια, βρισκόμαστε στη μέση του μεγαλύτερου και πιο γεμάτου κινδύνους πειράματος όλων των εποχών, ξεκινώντας από την προσπάθεια να ανακατασκευάσουμε πλήρως όλα τα πρότυπα της φυσιολογικής αλληλεπίδρασης, το κλείσιμο τεράστιων θεσμών με το σκεπτικό ότι δεν είναι απαραίτητοι και τώρα τελειώνουμε με περισσότερες από 11 δισεκατομμύρια εμβόλια που έχουν ήδη χορηγηθεί σε όλο τον κόσμο.

Το ιδιωτικό όφελος του εμβολιασμού για τους ηλικιωμένους ισχύει, αλλά αντί έστω να αναγνωρίσουν και την ταχέως εξασθενουμένη σχέση οφέλους-ζημίας του εμβολίου για μεγάλο μέρος του πληθυσμού - κυρίως τα παιδιά - οι αθέατες δυνάμεις έσυραν έξω ένα νυσταλέο γέροντα μπροστά στα μικρόφωνα για να αναρριπίσει την δημόσια υστερία.

Το μόνο πραγματικό πατριωτικό καθήκον υπό αυτές τις συνθήκες, φυσικά, είναι να υιοθετήσουμε τα λόγια του άλλου Τζο από τη Δυτική Βιρτζίνια και να βροντοφωνάξουμε «Είμαι Αντίθετος» στις εντολές του …..Τζο Μπάιντεν.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.