Τελικά ανεξάρτητα αν κανείς είναι εμβολιασμένος ή ανεμβολίαστος, αν είναι αντίθετος ή παρακεντές του συστήματος,αν είναι φοβισμένος ή όχι από τον κορονοϊό ή τα μέτρα που μας επιβάλλουν στο όνομα του κινδύνου, ανεξάρτητα  αν έχουμε το κουράγιο να πάμε αντίθετα στο ρεύμα, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε το θάρρος που διακρίνει κάποιους από αυτούς που χαρακτηρίστηκαν από το σύστημα ως "ψεκ" και παραμένουν όρθιοι όχι μόνο απέναντι στις πιέσεις αλλά κυρίως ενάντια στις ξεκάθαρα αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις της υποχρεωτικότητας. Τί κι αν το σύστημα χρησιμοποιεί ανενδοίαστα και τον δικαστικό κλάδο (βλέπε ΣΤΕ) ως αρωγό - βαστάζο για να συνεχίζει να εκβιάζει απόμαχους συνταξιούχους με πρόστιμα 1200 € το χρόνο.
Ένας από αυτούς που δεν το βάζουν κάτω και δεν αφήνει ασχολίαστες τις αυθαίρετες κυβερνητικές ντιρεκτίβες, πόσο μάλλον αυτούς που τον έχουν, με σάτιρα ή μη, στοχοποιήσει.
Μια οξεία απάντηση επεφύλαξε λοιπόν ο γνωστός αντιεμβολιαστής αλλά και ακτιβιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος. Και αφού απαντά στο ατυχές σχόλιο των ΑΜΑΝ για την αντίδρασή του στο νέο Μητσοτακικό εκβιασμό του 100άρικου συστήνει στον Κανάκη να μετονομάσει το "θλιβερό απομεινάρι μιας παρέας" σε ΑΜΑΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.
Η ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου:
Κανάκη αν νομίζεις ότι κορόϊδεψες εμένα είσαι γελασμένος. Εγώ προσκυνημένους σαν εσένα θέλω τρεις για πρωινό. Κορόϊδεψες (χωρίς ίχνος αστείου) μισό εκατομμύριο συνταξιούχους τους οποίους ληστεύει η Νέα Δικτατορία.
Δύστυχε, προσπαθούσες να γελάσεις με το ζόρι. Προφανώς, ίχνη συνείδησης έχουν μείνει μέσα σου. Οι υπόλοιποι της παρέας λέγαν αμήχανες ατάκες και κοιτούσαν κάτω...
Ξέρεις τι απογίνονται οι υποστηρικτές των Δικτατοριών; Όταν πέφτουν οι Δικτάτορες
(και πάντα πέφτουν) όλοι τους θυμούνται...
Τί θλιβερό απομεινάρι μιας παρέας που κάποτε μας έκανε να γελάμε, με ένα άρωμα ακεραιότητας...
Τρώνε πρόστιμα οι γονείς μας κι εσείς γελάτε;;;
Ξαναβάλτε τίτλο ΑΜΑΝ τα καθάρματα.



Το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή των ΑΜΑΝ:



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.