Του Γιώργου Νικολαΐδη

Η χθεσινή ανάρτηση των φωτογραφιών με την άμμο που έφερε ο άνεμος στα πεζοδρόμια και τον δρόμο της Πλατείας του Μπαχτσέ, έτυχε άμεσης αντίδρασης εκ μέρους της Διοίκησης του Δήμου μας. Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε, πως έσπευσε αμέσως το συνεργείο και η εικόνα της πλατείας σήμερα αποκαταστάθηκε. Διαβεβαιώνουμε τον Δήμαρχο πως κάθε μας αναφορά με βίντεο ή φωτογραφικό υλικό, γίνεται και θα γίνεται πάντα «καλή τη πίστει». Αυτό που ενδιαφέρει τον κόσμο είναι η προσπάθεια και η λύση των προβλημάτων που πανταχόθεν όπως είναι φυσικό παρουσιάζονται. Η αδιαφορία όμως ενοχλεί ! Πολλούς και πολύ. Και από μεριάς μας θα ξεκινούσε τότε η ειρωνεία που δεν την επιθυμούμε. Συνεχίστε έτσι Δήμαρχε. Ο κόσμος με τέτοιες άμεσες και χειροπιαστές σας αποφάσεις, θα σας κρίνει και στις επόμενες εκλογές. Γιατί χωρίς περιστροφές, είναι αυτές που χρειάζεται !







Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.