Zero Hedge, Jan 01, 2022
Mετάφραση Μ. Στυλιανού

Ο εφευρέτης του mRNA Δρ Robert Malone έδωσε μια συναρπαστική συνέντευξη στον Joe Rogan που προβλήθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Αν έχετε τρεις ώρες στη διάθεσή σας, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε το όλο πράγμα (απαρρίθμηση ερωταποκρίσεων συνέντευξης εδώ ).

Ο Μαλόουν, ειδικός στις τεχνολογίες εμβολίων mRNA, ο οποίος εκπαιδεύτηκε στο UC Davis, το UCSD και το Ινστιτούτο Salk, τέθηκε σε απαγόρευση από το Twitter χωρίς καμία εξήγηση την Πέμπτη. Φαίνεται ότι ετοιμάζεται να το μηνύσει, όπως κάνει ο 'Αλεξ Μπέρενσον.

Ο Δρ Malone συζητά τον αποκλεισμό του τόσο από το LinkedIn όσο και από το Twitter για το “έγκλημα” της προώθησης της «διστακτικότητας έναντι των εμβολίων».

Υποστηρίζει ότι εάν δεν συζητηθούν οι κίνδυνοι (των εμβολίων), δεν είναι δυνατή η συγκατάθεση κατόπιν ενημέρωσης.

«Η συναίνεση κατόπιν ενημέρωσης όχι μόνο δεν συμβαίνει, αλλά εμποδίζεται ενεργά». pic.twitter.com/cSWSA5S0bh

Ο Joe Rogan ( “κωμικός” τηλεπαρουσιαστης διαδικτύου, που προβάλλει εξοστρακισμένες αιρετικές προσωπικότητες και αποκρυπτόμενες δηλώσεις και πληροφορίες ) αμφισβητεί το δικαίωμα της μεγάλης τεχνολογίας να λογοκρίνει «έναν από τους πιο εξειδικευμένους ανθρώπους στον κόσμο για να μιλήσουμε για εμβόλια», τον Δρα Robert Malone.

Το Twitter δεν είναι σε θέση να κρίνει τον Δρ Μαλόουν. Αν αυτός, ως εφευρέτης της τεχνολογίας εμβολίων mRNA, ανησυχεί, θα πρέπει όλοι να ανησυχούμε. Αν η Big Tech και η Big Pharma έχουν μια άλλη προοπτική, είναι ελεύθεροι να την εκφράσουν. Ωστόσο, η λογοκρισία των ειδικών στην καταγγελία δυσλειτουργιών δεν πρέπει να συνεχιστεί.

Ο αποκλεισμός του επιβλήθηκε όταν ο Μαλόουν συκοφαντήθηκε από ένα επιτυχημένο άρθροι στο περιοδικό «Τhe Atlantic», το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το Facebook και την εταιρεία εμβολίων Johnson & Johnson .

«Μέχρι τρεις ημέρες πριν βγει αυτό το δημοσίευμα, ο δημοσιογράφος - δημοσίευε στο παρελθόν θέματα «αφύπνισης» σχετικά με το θέμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Είναι φανερό ότι προσλήφθηκε. Και λένε ρητά ότι το άρθρο χρηματοδοτήθηκε από το ίδρυμα Ρόμπερτ Μπόιντ Τζόνσον και την πρωτοβουλία Ζάκερμπεργκ-Τσαν.

...

“ Ο δημοσιογράφος επέμενε στο ερώτημα: Ρόμπερτ Γιατί τα λες αυτά; Πρέπει να έχεις κάποιο οικονομικό κίνητρο. Πρέπει να υπάρχει κάποιος λόγος που το κάνεις αυτό. Και του το είπα επανειλημμένα, γιατί είναι το σωστό “

«Νομίζω ότι είμαι ο μόνος που έχει εμπλακεί βαθιά στην ανάπτυξη αυτής της τεχνολογίας, και δεν έχει οικονομικό μερίδιο σε αυτήν. Για μένα, ο λόγος είναι, ότι αυτό που συμβαίνει δεν είναι σωστό. Καταστρέφει το επάγγελμά μου. Καταστρέφει την πρακτική της ιατρικής σε όλο τον κόσμο... Είμαι εμβολιολόγος. Πέρασα 30 χρόνια αναπτύσσοντας εμβόλια. Ένα μακρύ χρόνο εκπαίδευσης που μαθαίνει πώς να το κάνεις και ποιοι είναι οι κανόνες. Και αισθάνομαι προσβεβλημένος βλέποντας την ειδικότητά μου να καταστρέφεται χωρίς κανένα καλό λόγο, εκτός, προφανώς, από οικονομικά κίνητρα, και - δεν ξέρω - κάλυψη πολιτικών ευθυνών;»

Ο Δρ Ρόμπερτ Μαλόουν παρέχει στον Τζο Ρόγκαν τις λεπτομέρειες πίσω από το άρθρο επίθεσης στο περιοδικό Ατλάντικ που χρηματοδότησαν το Facebook και η Johnson & Johnson.

Ως δημιουργός της τεχνολογίας mRNA, γιατί μιλάει ανοιχτά; Ο Δρ Μαλόουν απαντά: "Επειδή είναι το σωστό".

“Η κυβέρνησή μας είναι εκτός ελέγχου σε αυτό»συνεχίζει ο Μαλόουν. «Και είναι άνομοι. Αγνοούν εντελώς τη βιοηθική. Αγνοούν εντελώς τον ομοσπονδιακό κοινό κανόνα. Έχουν παραβιάσει όλους τους κανόνες που ξέρω, ό,τι έχω εκπαιδευτεί για χρόνια και χρόνια και χρόνια. Αυτές οι εντολές επιβολής ενός πειραματικού εμβολίου είναι ρητά παράνομες. Είναι ρητά ασύμβατες με τον κώδικα της Νυρεμβέργης. Δεν συνάδουν ρητά με την έκθεση Belmont. Είναι εντελώς παράνομοι, και δεν τους νοιάζει.»

Απαντώντας στον Τζο Ρόγκαν, ο Δρ Ρόμπερτ Μαλόουν κατηγορεί την κυβέρνηση μας για την αντίδραση της στην covid

"Είναι άνομοι. Αγνοούν εντελώς τη βιο-ηθική. Έχουν παραβεί όλους τους κανόνες που ξέρω, στους οποίο έχω εκπαιδευτεί εδώ και χρόνια».

Στη συνέχεια, ο Μαλόουν εξήγησε στον Ρόγκαν πώς η επαρχία Ουτάρ Πραντές της Ινδίας συνέτριψε τον Covid με πρώιμη θεραπεία που περιελάμβανε Ιβερμεκτίνη, και ισχυρίζεται ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν συναντήθηκε με τον Ινδό Πρόεδρο Μόντι και «ελήφθη απόφαση να μην αποκαλυφθεί το περιεχόμενο της θεραπείας».

Ο Τζο Μπάιντεν συναντήθηκε με τον Ινδό ηγέτη Ναρέντρα Μόντι και ελήφθη απόφαση να μην αποκαλυφθεί το περιεχόμενο της θεραπείας. Γιατί?

Στη συνέχεια της συνέντευξησ πήγαν βαθύτερα στο θέμα της ιβερμεκτίνης και των πρώιμων παρεμβάσεων γενικά. Σύμφωνα με τον Malone, "Υπάρχουν καλές μελέτες μοντελοποίησης, που δείχνουν ότι έχουν σημειωθεί μισό εκατομμύριο υπερβολικοί θάνατοι στις ΗΠΑ, μέσω του εκ προθέσεως αποκλεισμού της έγκαιρης θεραπείας του COVID από την κυβέρνηση των ΗΠΑ ."

Τζο Ρόγκαν και ο Δρ Ρόμπερτ Μαλόουν για την κακομεταχείριση του φαρμάκου Ιβερμεκτίν.

Dr. Robert Malone: Υπάρχουν καλές μελέτες μοντελοποίησης, που δείχνουν ότι το ήμισυ των εκατομμυρίων υπερβολικών θανάτων που έχουν συμβεί στις ΗΠΑ, μέσω του σκόπιμου αποκλεισμού της έγκαιρης θεραπείας του COVID από την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Ο Δρ Robert Malone προσθέτει την παρατήρησή του για το τι θα μπορούσε να κρύβεται πίσω από τη στόχευση εναντίον γιατρών, όπως @P_McCulloughMD, οι οποίοι υποστηρίζουν την έγκαιρη θεραπεία COVID για να κρατήσουν τους ανθρώπους έξω από το νοσοκομείο.

“Ακολουθήστε τα λεφτά”, λέει στον Τζο Ρόγκαν

Ο Malone και ο Rogan στη συνέχεια μπήκαν σε κάποια βαθύτερη επιστήμη πίσω από τον Covid - με τον Malone να εξηγεί πώς τα άτομα με φυσική ανοσία Covid διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο ανεπιθύμητων παρενεργειών από το εμβόλιο.

Στη συνέχεια συζήτησαν για την περίπτωση ενός 14χρονου κοριτσιού που τραυματίστηκε από το εμβόλιο, ωστόσο το περιστατικό αναφέρθηκε ως στομαχικοί πόνοι.

"Αυτή η νεαρή γυναίκα που ήταν καταχωρημένη ως πάσχουσα από πόνο στο στομάχι, ενώ στην πραγματικότητα αυτό που είχε ήταν μια κρίση. Και τώρα είναι δεμένη σε αναπηρικό καροτσάκι με ρινικό-γαστρικό σωλήνα. Ένα από τα 1.000 άτομα."

Προς το τέλος της συνέντευξης, ο Malone γίνεται ακόμη βαθύτερος - υποδηλώνοντας ότι οι άνθρωποι ζουν μέσα από μια ψύχωση μαζικής υπόστασης, και προβαίνει σε παραλληλισμούς με τη Γερμανία της δεκαετίας του 1920 και του 1930, όπου "είχαν έναν εξαιρετικά έξυπνο, εξαιρετικά μορφωμένο πληθυσμό και τρελάθηκαν".

Στον Τζο Ρόγκαν, ο Δρ Ρόμπερτ Μαλόουν δηλώνει ότι ζούμε μέσα από μια ψύχωση μαζικού επηρεασμού.

Εξηγεί πώς και γιατί αυτό θα μπορούσε να συμβεί, και τις επιπτώσεις του.

Ο Ρόμπερτ Μαλόουν επισημαίνει ότι το Reuters είναι οι ελεγκτές γεγονότων για το twitter.... και συνδέονται με την Pfizer. και φαίνεται πραγματικά συγκλονισμένος από αυτό.

Η αλήθεια θα αποκαλυφθεί.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.