Με ανακοίνωσή της η παράταξη Θερμαϊκός Νέα Πορεία του πρώην δημάρχου Γιάννη Μαυρομάτη καταλογίζει βαρύτατες ευθύνες στη νυν διοίκηση του Δήμου, αφού έχουν αναθέσει την διαχείριση για τα τρία κύρια δημοτικά προβλήματα σε ιδιώτες. Μετά την καθαριότητα, την διαχείριση ογκωδών τώρα δίδεται σε εργολάβους και η ανάθεση της συντήρησης πρασίνου.....
Η ανακοίνωση:
 
Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τον Δήμο η διοίκηση του κ. Τσαμασλή, έδειξε πως δεν έχει την παραμικρή διάθεση να σεβαστεί τον κόπο και τις θυσίες που προηγήθηκαν για την οικονομική εξυγίανση, στην δική μας θητεία. Παρέλαβαν από εμάς έναν Δήμο νοικοκυρεμένο, με πολύ μεγάλο αποθεματικό, το οποίο αποφάσισαν να «ξεκοκαλίσουν» χωρίς κανέναν ενδοιασμό.

Μη λαμβάνοντας υπόψη ούτε το ανθρώπινο προσωπικό, αλλά ούτε και το μηχανολογικό εξοπλισμό του Δήμου, εφαρμόζουν πολιτική του τύπου… «λεφτά υπάρχουν», μη λογαριάζοντας κανένα κόστος, αλλά και καμία συνέπεια που θα έχει αυτή η τακτική στο άμεσο μέλλον στις ζωές και στις τσέπες των συνδημοτών μας.

Στις χρεωκοπημένες κινήσεις, λοιπόν, της αποκομιδής των απορριμμάτων ύψους 7,5 εκ. ευρώ (με 1% έκπτωση) και των ογκωδών ύψους 2,5 εκ. ευρώ, έρχεται να «προστεθεί» και η απόφαση ανάθεσης της συντήρησης του πρασίνου σε ιδιώτη με συνολικό κόστος 560.000 ευρώ!

Γιατί κύριοι;

Δεν σέβεστε τίποτα;

Στον Δήμο μας υπάρχουν και οι υπάλληλοι , αλλά και τα μηχανήματα, προκειμένου να γίνει η δουλειά απολύτως αποτελεσματικά.

Ποια «αναγκαιότητα» σας οδήγησε σε αυτή την απόφαση;

Ποιος είναι ο λόγος που χρεώνετε αναίτια τον Δήμο με υπέρογκα ποσά για μια δουλειά η οποία θα μπορούσε να είχε καλυφθεί εκ των έσω;

Υπάρχει κάτι που δεν ξέρουμε;




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.