Με την παρακάτω ανακοίνωση μας πληροφορεί ο ΟΦΚΑΘ, για την βοήθεια που παρείχε στην ανεύρεση του αγνοούμενου ψαρά στη λίμνη Περδίκα, όπου συνέδραμε καθοριστηκά με την χρήση του ειδικού υποβρύχιου drone:

Kλιμάκιο εθελοντών του Ο.Φ.Κ.Α.Θ. βρέθηκε χθές 23/2/2022 στην λίμνη του Περδίκα στην Εορδαία Πτολεμαΐδας για να βοηθήσουν τις έρευνες με υποβρύχιο Drone για την ανεύρεση του αγνοούμενου ψαρά που χάθηκε στα νερά της λίμνης όταν αναποδογύρισε η βάρκα το βράδυ της Κυριακής.
Γύρω στις 14.30 εντοπίστηκε η σωρός του άτυχου ψαρά σε βάθος 4 μέτρων.
Θέλουμε να ευχαριστούμε όλους του εθελοντές ψαράδες και κάτοικους τις περιοχής για την μεγάλη προσπάθεια τους.!!!
Τον Κυνηγετικό σύλλογο Εορδαίας για το κάλεσμα και την αμέριστη βοήθεια του.!!
Όλους τους κρατικούς φορείς, Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας,Αστυνομία,Πυροσβεστική και φυσικά την 2 Ε.Μ.Α.Κ. για την άριστη συνεργασία μας στο πεδίο έρευνας.
Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.