Δηλώνει δικαιωμένος από το απαλλακτικό πόρισμα, που ψήφισε μόνο η Ν.Δ.

Απύθμενο το θράσος του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα, που μετά το στημένο πόρισμα της Ν.Δ. για τη γνωστή λίστα ξαναβρήκε τη φωνή του και προσπαθεί να βγει κι από πάνω «ως αθώος του αίματος»!

Συνεχίζοντας την ίδια απαράδεκτη στάση και συμπεριφορά που ακολούθησε το προηγούμενο διάστημα, καλύπτεται τώρα πίσω από το πόρισμα της Ν.Δ., που τον απάλλαξε από κάθε ευθύνη, και προκαλεί τους πολίτες με θρασύτατες δηλώσεις. «Έχει σημασία τι λέει ο κ. Τσίπρας, ο κ. Πέτσας, τι λέει κάθε δημοσιογράφος ή πλέον τι λέει η Βουλή;» δήλωσε χαρακτηριστικά χθες στον Σκάι, υποστηρίζοντας ότι «από εκεί είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπήρξε καμία πολιτική παρέμβαση».

Ο κ. Πέτσας επικαλείται ένα πόρισμα που ψήφισε μόνη της η Ν.Δ. -κατά το Γιάννης κερνά και Γιάννης πίνει-, αφού πρώτα, αξιοποιώντας την πλειοψηφία που είχε στην εξεταστική επιτροπή, έφερε τις εργασίες της στα μέτρα της για να κουκουλώσει την υπόθεση, ενώ αρνήθηκε να καλέσει και τον ίδιο ως μάρτυρα παρότι ήταν το κεντρικό πολιτικό πρόσωπο.

Παρά το γεγονός ότι αυτή είναι η ουσία, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών χθες υποστήριξε ότι «δεν υπήρξε τίποτα το οποίο τελικά μπορεί να στοιχειοθετήσει τις καταγγελίες της αντιπολίτευσης» και έσπευσε να απαλλάξει και ο ίδιος τον εαυτό του λέγοντας ότι «αυτή η συζήτηση έχει φτάσει στο τέλος της, η Βουλή έδωσε το πόρισμά της, έγινε η συζήτηση στην Ολομέλεια και το θέμα εγώ θεωρώ ότι έχει τελειώσει…»

Μόνο που ο κ. Πέτσας αγνοεί το ρητό «καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα» κι αυτό γιατί, όσα απαλλακτικά πορίσματα κι αν βγάλει η Ν.Δ., οι πολίτες γνωρίζουν ότι η κυβέρνηση μέσω του κ. Πέτσα μοίρασε τη μερίδα του λέοντος -εκείνης της οικονομικής ενίσχυσης- με αδιαφανή κριτήρια σε φιλικά της μέσα ενημέρωσης (ακόμα και σάιτ του Μένιου Φουρθιώτη πήρε χρήματα), για να έχει την εύνοιά τους, και αυτά της το ανταποδίδουν με το παραπάνω, αποσιωπώντας ακόμα και σήμερα δυσάρεστες για την κυβέρνηση ειδήσεις. Κι αυτή η λίστα που έχει το όνομά του θα συνοδεύει τον κ. Πέτσα πάντα…


πηγή

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.