Κοινή πλέον είναι η πεποίθηση πως οι επόμενες εκλογές επισπεύδονται, μάλιστα αρκετοί αναλυτές τις προσδιορίζουν στις αρχές φθινοπώρου, σε μισό περίπου χρόνο από σήμερα.
Στα πλαίσια αυτού του σχεδιασμού μάλλον θα πρέπει να εντάσσονται και οι επισκέψεις του Μητσοτάκη στην "επαρχία", όπως η χθεσινή στην Θεσσαλονίκη που συμπεριέλαβε και την επιθεώρηση στην επιχείρηση ΔΙΟΠΑΣ ΑΕ της Νέας Μηχανιώνας.
Φυσικά, λογικό κι επόμενο είναι να σπεύδουν τα τοπικά Νεοδημοκρατικά στελέχη, αλλά και άστεγα και γυρολογικά στοιχεία, να πλαισιώσουν την παρουσία του αρχηγού τόσο για κομματικό όφελος αλλά και για πολιτική ανέλιξη.
Έτσι έφτασαν στα χέρια μας πολλές φωτογραφίες συνπεριπατητών του προέδρου της ΝΔ, στις χθεσινές περιοδείες του.

Υπάρχουν όμως και κάποιες παρουσίες δίπλα στον Μητσοτάκη που σηματοδοτούν γεγονότα για την περιοχή μας και μια από αυτές είναι του Αντώνη Ζαβέρκου, ενός συνεπούς στελέχους που έχει να επιδείξει έργο στο τομέα που έχει αναλάβει τα τελευταία δύο χρόνια ως Πρόεδρος του ΣΥΠΠΑΖΑΘ.
Όπως μαθαίνουμε υπήρξε κατ'ιδίαν συνάντηση του Αντώνη με τον Μητσοτάκη κατά την οποία προσκλήθηκε  ο πρωθυπουργός και εκείνος αποδέχθηκε να εγκαινιάσει το καινούργιο καταφύγιο του Συππαζαθ πού θα γίνει σε ένα χρόνο περίπου στο Λάκκωμα και θα είναι το καλύτερο, μεγαλύτερο και το πιό σύγχρονο σε όλη την Ελλάδα.
Ο προϋπολογισμός του Διαδημοτικού Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων, ενός έργου πνοής για την προστασία των αδέσποτων, ανέρχεται στα 2.200.000 € και το έργο θα δημοπρατηθεί σε δύο μήνες περίπου.
Αυτό που δεν γνωρίζουμε βέβαια είναι εάν θα βρίσκεται στον πρωθυπουργικό θώκο ο Μητσοτάκης τότε .....



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Παντα απορούσα πως καταφέρνει ο Ζαβέρκος να φοράει πεντακάθαρα άσπρα Σπορτέξ, ενώ έχει γυρω του τόσα σκυλιά. Γεια σου Αντώνη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.