Τριομφάλε δελτίο τύπου μας ήρθε και "παίχτηκε" ως ήταν επόμενο στα ΜΜΕ περιοχής και περιχώρων.
Ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Πέτσας, φαίνεται πως δεν μοιράζει μόνο εκατομμύρια στα "πέτσινα" ΜΜΕ, έχει περισσέψει και κάποια ..μυριάκια για τους δήμους. Γι' αυτό περιφέρεται ανά την Ελλάδα και εξαγγέλλει έργα, έργα, έργα.
Εεεε, ήρθε και στην Περαία, έκανε τις αναγκαίες χειραψίες, βγήκανε οι απαραίτητες φωτογραφίες και έριξε και τις υποσχέσεις. «Υπογράφονται έργα ύψους 17.495.298,88 εκ. ευρώ στο Δήμο Θερμαϊκού» λέει το δελτίο τύπου. Και μάλιστα προϊδεάζει για την μελλοντική "ευτυχία" μας με μείωση κατά 30% των δημοτικών τελών. Πότε;; Όταν ολοκληρωθούν τα έργα....
Εδώ ήρθαμε, πάμε να φύγουμε.
Να υποθέσουμε πως είναι κοντά οι εκλογές;;;
Ας δούμε το θριαμβευτικό δελτίο τύπου, και ας το πιστέψουμε !!!Υπογράφονται έργα ύψους 17.495.298,88 εκ. ευρώ στο Δήμο Θερμαϊκού
Μείωση 30% στα Δημοτικά Τέλη με την ολοκλήρωσή τους


Έργα ύψους, 17.495.298,88 εκατ. ευρώ, που αλλάζουν τη μορφή του Δήμου Θερμαϊκού, ανακοίνωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, σε επίσκεψή του στο Δημαρχείο.

Τα έργα, που πρόκειται να υπογραφούν έως το τέλος Απριλίου, αφορούν σε 1. Παρεμβάσεις και δράσεις βελτίωσης της διαχείρισης ενέργειας και αξιοποίηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στις υποδομές διαχείρισης υδάτων και λυμάτων (4.961.298,88€), 2. Αγροτική Οδοποιία (1.900.000€), 3. Ανάπλαση οδού Δημοκρατίας Κοινοτήτων Περαίας και Νέων Επιβατών (6.170.000€) και 4. Ολοκληρωμένο πρόγραμμα Γωνιών Ανακύκλωσης (4.464.000€).

«Στόχος των έργων, που θα χρηματοδοτηθούν από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», σύμφωνα με τον Υπουργό,«είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών μέσω της ενεργειακής εξοικονόμησης, της αστικής ανάπλασης και της οδοποιίας, πάντοτε με το περιβαλλοντικό αποτύπωμα που επιβάλλεται να αφήνουν στις περιοχές που υλοποιούνται».

«Η ενεργειακή αυτονομία στο σύνολο του Δήμου, που θα προκύψει από την αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, που είναι και το σημαντικότερο από τα έργα που ανακοινώθηκαν, θα μας επιτρέψει να μειώσουμε έως 30% τα δημοτικά τέλη και, ως εκ τούτου, να ελαφρύνουμε τον οικονομικό προϋπολογισμό όλων των νοικοκυριών», επισήμανε ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής, ο οποίος ευχαρίστησε τον Υπουργό για την παρουσία του, καθώς και για την υποστήριξή του στα αιτήματα του Δήμου μας.

Η Διοίκηση, έχοντας ως πολιτικό και ιδεολογικό στίγμα της το επίκεντρο στον άνθρωπο, χτίζει καθημερινά, μέσω των εμβληματικών παρεμβάσεων της, έναν Δήμο λειτουργικό, ασφαλή και φιλικό! Έναν σύγχρονο και ανθρώπινο Δήμο!

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.