Tο δημοσίευμα με τίτλο «Πάιατ: “Φέρτε να προσλάβουμε τον Μητσοτάκη στην Αμερική”» είναι του capital.gr και διαβάζουμε τα εξής, μεταξύ άλλων:

«Χαρακτήρα συνολικού απολογισμού της πενταετούς παραμονής του στην Ελλάδα είχε, ενόψει της επικείμενης αναχώρησής του τον Μάιο, είχε η ανοικτή συζήτηση του πρεσβευτή των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ με τον δημοσιογράφο με τον δημοσιογράφο Απόστολο Μαγγηριάδη, στο πλαίσιο της δεύτερης μέρας των εργασιών του 7ου Διεθνούς Φόρουμ των Δελφών».

Ο Τζέφρι Πάιατ δήλωσε «huge fan του Kυριάκου Μητσοτάκη», δηλαδή «τεράστιος θαυμαστής» του. Στη συνέχεια, δε, είπε το ακόμα καλύτερο, σύμφωνα με το δημοσίευμα: «Πρόσθεσε με χιούμορ ότι επισκεπτόμενοι τη χώρα μας Αμερικανοί αξιωματούχοι δηλώνουν μετά τη γνωριμία τους με τον Έλληνα πρωθυπουργό: «”Πώς να τον προσλάβουμε να δουλέψει για εμάς;”».

Ε, κάτι θα ξέρουν οι Αμερικανοί αξιωματούχοι και ο «huge fan» του πρωθυπουργού, πρέσβης κ. Πάιατ.

Με λίγα λόγια: ΗΠΑλληλος (και με «υπογραφή» της Πρεσβείας) ο Μητσοτάκης! Και εις ανώτερα.

Υ.Γ: Το Η στο Υπάλληλος δεν μας ξέφυγε.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.