Όταν η διαφορετικότητα και αθλητές που τίμησαν την χώρα αντιμετωπίζονται με αυτόν τον τρόπο τότε είμαστε σίγουροι πως δεν πάει καλά ο πολιτισμός στην χώρα μας.

Η φωτογραφία που έχουν δημοσιεύσει - ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ οι εικονιζόμενοι επί της εξέδρας - είναι από τα εγκαίνια των αθλητικών εγκαταστάσεων στην παραλία του Καρτερού στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Στην εξέδρα που είχε στηθεί για τα εγκαίνια είχαν βρει θέση πολιτικοί, δημοτικοί άρχοντες, παπάδες και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Οι διοργανωτές όμως που είχαν καλέσει τον πρόεδρο της Παραολυμπιακής Επιτροπής Γιώργο Καπελλάκη, δεν φρόντισαν να υπάρχει πρόσβαση για το αμαξίδιό του στην εξέδρα των επισήμων. Με αποτέλεσμα να παρουσιάζεται αυτή η τραγική φωτο.

Τί κι αν ο υφυπουργός προσπαθώντας να "μπαλώσει" τα ασυμμάζευτα προέβη σε δήλωση με την οποία παραδέχεται πως «Ήταν λάθος και δεσμεύομαι πως δεν θα επαναληφθεί»

Δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται τέτοιου είδους υποδοχή ο πρόεδρος της Παραολυμπιακής Επιτροπής Γιώργος Καπελλάκης. Έχει σύμφωνα με πληροφορίες μας και απορρίψεις από Δημάρχους που αρνήθηκαν να τον δεχθούν (ρεπορτάζ για το θέμα σε νέα ανάρτησή μας) που έδειξαν με τον χειρότερο τρόπο την άποψή τους για τον αθλητισμό και την διαφορετικότητα.

Χαρακτηριστικός και ο σχολιασμός από το "Η αναπηρία είναι κουλ" για την είδηση:



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.