Ο Κώστας Κοκκολάκης αναλαμβάνει, μετά από εσωκομματική ψηφοφορία μεταξύ των μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής Β' Θεσσαλονίκης την θέση του Γραμματέα.

Εκτός του ότι είναι κάτοικος Περαίας πρόκειται για ένα πρόσωπο ικανό, έντιμο, υπεύθυνο, ακέραιο και ιδιαίτερα αγαπητό.

Είναι Πολιτικός Μηχανικός και διετέλεσε διευθυντής Πολιτικής Προστασίας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης - Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Το μήνυμά του, αμέσως μετά την εκλογή του:
Ευχαριστώ θερμά τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής που με 12 ψήφους υπέρ και 1 λευκό (2 μέλη συμμετείχαν διαδικτυακά, αλλά και δεν είχαν δικαίωμα ψήφου στη μυστική ψηφοφορία), ενέκριναν την υποψηφιότητά μου για Γραμματέα της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ της Β' Θεσσαλονίκης!
Δίνω υπόσχεση ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, μαζί με όλα τα μέλη του οργάνου και #μαζί# και με το νέο Πρόεδρό μας Νίκο Ανδρουλάκη, για να κάνουμε πράξη τους στόχους του Κινήματος! Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε!

Κώστα συγχαρητήρια και καλή δύναμη !!!



Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.