Συμπληρώθηκαν τέσσερα χρόνια από την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών. Μια συμφωνία που υπέγραψε η κυβέρνηση των Συριζαίων και διατήρησε μετά βαΐων και κλάδων η κυβέρνηση Μητσοτάκη που διατεινόταν πως   θα την καταργούσε (δείτε το βίντεο).
Μια συμφωνία που παραχώρησε εθνότητα, ιστορικότητα στο κρατίδιο των Σκοπίων κατόπιν υποδείξεων των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ.
Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ) με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, οργανώνει εσπερίδα με θέμα “Καταγγέλλουμε τη συμφωνία των Πρεσπών”, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης σήμερα 22 Ιουνίου 2022, στις 6.οο μμ .

Ομιλητές
  • Δρ. Ιωάννης Αμπατζόγλου: Οι παραβιάσεις της Συμφωνίας των Πρεσπών και το μέλλον της
  • Γεώργιος Τάτσιος: Η δράση των αυτονομιστών στη Μακεδονία
  • Δημήτρης Γαρούφας: Τα πριν και τα μετά της Συμφωνίας των Πρεσπών
  • Σταύρος Καλεντερίδης: Τα πολιτικά αίτια της Συμφωνίας των Πρεσπών και οι διεθνείς ισορροπίες
  • Δρ. Βενιαμίν Καρακωστάνογλου: Νομικές και πολιτικές δυνατότητες καταγγελίας ή αναθεώρησης της Συμφωνίας των Πρεσπών
  • Ζωή Κωνσταντοπούλου

Συντονιστές
  • Στέργιος Καλόγηρος, Δημοσιογράφος ΒΕΡΓΙΝΑ TV
  • Αναστάσιος Φαραντάτος, Συνταγματάρχης ε.α., Μέλος ΔΣ/ΕΑΑΣ

Ας θυμηθούμε τις θέσεις της Πλεύσης Ελευθερίας και της Ζωής Κωνσταντοπούλου από μια παλαιότερη συνέντευξή της



Και φυσικά να φρεσκάρουμε τη μνήμη μας με την καλοτούμπα Μητσοτάκη για την "κατάργηση της Συμφωνίας των Πρεσπών", με ένθερμα χειροκροτούντες και διαπνεόμενους από αισθήματα πατριωτισμού Κώστα Καραμανλή, Σαμαρά και λοιπών Νεοδημοκρατών όταν δηλώνει (λόγια, λόγια, λόγια ...) την μη κύρωση της Σύμβασης. Οι Αμερικάνοι όμως ξέρουν καλύτερα από τους δοτούς πρωθυπουργούς .....

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.