Όταν όλο το πολιτικό σύστημα υποκλίνεται σε ΝατοΑμερικανικά συμφέροντα και υπακούει σε υποδείξεις, υπάρχουν κι ελάχιστες πολιτικές φωνές ακηδεμόνευτες, η εξής μία, η ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. Ακούστε αν θέλετε, για να διαμορφώσετε την δική σας άποψη και γνώμη, για το συστημικό καθεστώς της χώρας με τις κολοτούμπες, τις συμφωνίες κάτω από το τραπέζι και τη μυστική διπλωματία, τις επικείμενες "συμπλεύσεις" αριστερών, δεξιών κι αριστεροδεξιών, τον ξεκάθαρο λόγο και δεσμεύσεις της Προέδρου της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, Ζωής Κωνσταντοπούλου στους ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΥΣ.

Παρακολουθείστε όπως λέει και η ίδια: "την συνέντευξή μου στους Αταίριαστους του ΣΚΑΪ ΤV, Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα, για τις πολιτικές εξελίξεις, τις εκλογές, τις συμπράξεις ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ-ΜΕΡΑ κ την εκλογική τοποθέτηση της Πλεύσης Ελευθερίας απέναντι σε όλους αυτούς!
Μιλήσαμε σοβαρά,αλλά κ γελάσαμε πολύ"

   



 Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.