Αντώνιος Βογιατζής

Μία εικόνα χίλιες λέξεις, οι βιαστικές αποφάσεις σε συνδυασμό με την ανικανότητα των διοικούντων πηγαίνουν το δήμο μας πολλές δεκαετίες πίσω. Αρκεί να κάνει κανείς μια βόλτα στο δημαρχείο για να καταλάβει την αδιαφορία της διοίκησης. Το 1ο Νηπιαγωγείο και ο παλαιός καφενές έκλεισαν κακήν κακώς με σκοπό την αξιοποίηση τούς και σήμερα είναι πλήρως έρημα και εγκαταλελειμμένα. Την εικόνα αυτή αντικρίζουν οι κάτοικοι της Περαίας, καθώς και οι πολίτες που την επισκέπτονται αφού μιλάμε για την είσοδο της. Και όλα αυτά κύριοι είναι πέντε μέτρα μακριά από τα γραφεία σας εάν πηγαίνατε εκεί τακτικά μπορεί και να τα βλέπατε, όπως φαίνεται όμως καλώς ο κόσμος λέει πως είστε τουρίστες.
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.