Ο Δημήτρης Καπλάνης, επικεφαλής της παράταξης "Το μέλλον ... τώρα" και δημοτικός σύμβουλος κάλεσε τον δήμαρχο Γιώργο Τσαμασλή να παραιτηθεί, αν δεν μπορεί να παρέμβει και να αποτρέψει μια έκδηλη αυθαίρετη κατάληψη κοινόχρηστου χώρου από τον γνωστό ξενοδόχο επιχειρηματία στην παραλία των Ν. Επιβατών.
Ας δούμε το σκεπτικό και την αντίδραση του δημοτικού συμβούλου:

ΔΗΜΑΡΧΕ……..ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ του είπα στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο. Είναι και αυτός ένας τρόπος αντίδρασης. Όταν δεν μπορείς να διασφαλίσεις, σε εξόφθαλμα πράγματα, το να νοιώθουν οι συνδημότες μας ότι ο Δήμος αντιμετωπίζει όλους τους δημότες με την ίδια αυστηρότητα, εξασφαλίζοντας ισονομία και ισοπολιτεία, τότε πρέπει να αντιδράσεις αν θέλεις να πιστέψουμε ότι σ ενδιαφέρει…. . . Ανέφερες μου είπες την παράβαση στην αστυνομία . Έτσι νομίζεις ότι εξαντλείται η υποχρέωση σου για την τήρηση της νομιμότητας??????????? Αφού είδες ότι συνεχίζεται η παρανομία, ενημέρωσες τον εισαγγελέα ??? Ξέρουμε, όλοι μας, ότι η αστυνομία και το λιμεναρχείο κινούνται βάση πρωτοκόλλου. Εάν ξεφύγουν κινδυνεύουν να κατηγορηθούν για κατάχρηση εξουσίας η για παράβαση καθήκοντος. Εσύ δήμαρχε δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα . Πρέπει και μπορείς, όταν οι αγκυλώσεις της πολιτείας δεν μπορούν, εσύ να ξεπεράσεις τα εσκαμμένα και να βρεις τρόπο αντίδρασης τέτοιο που να αναγκάσει κάποιους να κινηθούν. Μαζί σου δήμαρχε και στην παραίτηση αλλά και σε όποια δυναμική παρέμβαση αποκατάστασης της νομιμότητας . Το παράνομο κατασκεύασμα (από ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΩΝ Ν. ΕΠΙΒΑΤΩΝ) στη θέση του πεζοδρομίου είναι και επικίνδυνο και πρέπει άμεσα να ξηλωθεί ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ . Κανείς δεν μπορεί και δεν πρέπει να εφαρμόζει κατά το δοκούν πολεοδομικές εργασίες, τουλάχιστον σε δημόσιους χώρους .












Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.