Είναι σε όλους πλέον γνωστό μετά από 3 χρόνια πως η αποτυχημένη διοίκηση Τσαμασλή δεν πρόκειται να πραγματοποιήσει τίποτα από όσα αφειδώς υποσχέθηκε προεκλογικά.


Πλέον διαπιστώνεται πως η διοίκηση εξακολουθεί να επιδίδεται στο αγαπημένο της σπορ "Όλες οι υπηρεσίες στους ιδιώτες" (εργολάβους καθαριότητας, ογκωδών, κλαδεμάτων, πρασίνου κλπ) σπαταλώντας αδίκως εκατομμύρια € με σκοπό να δείξει ότι επιτυγχάνει στον μοναδικό στόχο που έχει θέσει μετεκλογικά (και με τον οποίο φαντάζεται πως μπορεί να ξεγελάσει τους δημότες) τον καθαρό δήμο στα κεντρικά σημεία των τριών μεγάλων κοινοτήτων του Δήμου.


Και ενώ το σχέδιο έχει από καιρό αποκαλυφθεί και μαζί του η γύμνια σχεδιασμού, προγραμματισμού και αναβάθμισης των υποδομών του Δήμου, και αυτό ακόμα μένει μετέωρο αφού καθημερινά κατακλύζουν τα κοινωνικά δίκτυα εικόνες σκουπιδιών και βρωμιάς λίγα μέτρα από το κέντρο των περιοχών, από αγανακτισμένους πολίτες.



Να ήταν όμως μόνο αυτό; Ακόμη για πολύ απλά πράγματα η διοίκηση φαντάζει νωχελική.


Συγκεκριμένα: Επί μήνες παραμένουν κλειστές οι παιδικές χαρές του Δήμου Θερμαϊκού, εν μέσω καλοκαιριού, και γνωρίζουμε την ανάγκη παιδιών και γονέων να παίξουν σε φιλόξενους δροσερούς χώρους με ασφάλεια.

Για ποια ασφάλεια όμως μεριμνά ο Δήμος όταν τρείς μήνες μετά το περιστατικό τραυματισμού και το βεβιασμένο κλείσιμο των παιδικών χαρών αδυνατεί να τις επαναλειτουργήσει και να τις προσφέρει στους δημότες του;


Αλλά ακόμα και αν αυτό δεν χαρακτηρίζεται από ανικανότητα, τί να πούμε για τις τρεις άδειες εισόδου - εξόδου οχημάτων σε τρεις μεγάλες επιχειρηματικές μονάδες του Δήμου και την αδυναμία να πράξει το αυτονόητο και τις εκδώσει σε διάστημα ημερών ή δύο το πολύ εβδομάδων, διευκολύνοντας τους αιτούντες;


Μιλάμε για "ανύπαρκτα αντανακλαστικά" όταν η διοίκηση "καταφέρνει" να εκδώσει τις αναγκαίες για την λειτουργία των μονάδων αδειών εισόδου-εξόδου οχημάτων σε χρόνο από 4 έως και 11 μήνες στερώντας τους την έκδοση άδειας λειτουργίας.

Και μάλιστα αφού μεσολάβησαν ανακοινώσεις και καταγγελίες της παράταξής μας που ως καταλύτης οδήγησαν στη λύση του ζητήματος.


Μειωμένα αντανακλαστικά ή καθιερωμένη ανεπάρκεια;


'Όπως και να την "βαφτίσουμε" η μοίρα της απερχόμενης διοίκησης είναι αναπόφευκτη.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.