Πρωταθλήτρια Ευρώπης για μία ακόμα φορά αναδείχθηκε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η οποία ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στα 20 χλμ. βάδην στο Ευρωπαϊκό στίβου στο Μόναχο με χρόνο 1:29:03, λίγες ημέρες (93 ώρες μετά) μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου και στα 35χλμ. βάδην.

Το χρυσό κορίτσι από την Καρδίτσα, τέσσερις ημέρες μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 35 χλμ. βάδην, η Ντρισμπιώτη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στα 20 χλμ. βάδην και με ατομικό ρεκόρ (1:29.03), στη διοργάνωση. Εκτός από τον τρομερό της χρόνο, έγραψε ιστορία γιατί έγινε η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που κάνει «νταμπλ» σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.