Γράφει ο Δημήτρης Τεκίδης

Αγαπητέ συνδημότη,
Η σημερινή δημοτική αρχή , όταν ήταν στην αντιπολίτευση , κατήγγειλε τον πρώην δήμαρχο ότι το έργο της ηλεκτροδότησης των LED ζημίωνε τον δήμο γιατί η έκπτωση ήταν μόλις 7% , ανεξάρτητα αν ο σημερινός δήμαρχος λησμόνησε και κατάπιε εκείνα που ισχυρίζετο τότε στο δημοτικό συμβούλιο και έκανε αναθέσεις έργων με 1,5% !!!! . Και δεν τον κατήγγειλε μόνο μέσα στο δημοτικό συμβούλιο αλλά και στην διευρυμένη περιφέρεια και στον εισαγγελέα .
Ο πρώην δήμαρχος κ. Μαυρομάτης , ισχυρίζεται πως το έργο των LED , αποφέρει σήμερα στα ταμεία του δήμου περί τις 500.000 ευρώ περίπου. Οφείλει λοιπόν η σημερινή δημοτική αρχή , να ενημερώσει με επίσημα στοιχεία από την οικονομική υπηρεσία του δήμου και με οποιονδήποτε τρόπο ( δημόσια ανακοίνωση , δελτίο τύπου , απολογία κλπ) τους δημότες , αν το έργο των LED είναι επιζήμιο ή κερδοφόρο για το δήμο , έτσι ώστε να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Έτσι θα μπορέσουμε να καταλάβουμε ποιοί δημαγωγούν , κινδυνολογούν και καταστροφολογούν για να αποκομίσουν πολιτικό όφελος και ποιοί λένε την αλήθεια.

Ένα άλλο πολύ σοβαρό θέμα για το οποίο οφείλει η σημερινή δημοτική αρχή να ενημερώσει το δημοτικό συμβούλιο και κυρίως τους δημότες είναι το , πόσα τετραγωνικά μέτρα έχουν δηλωθεί επιπλέον μετά και την τελευταία παράταση και πόσα είναι τα επιπλέον έσοδα από αυτή την ιστορία . Διότι εδώ γεννάται ένα
σοβαρό θέμα . Πέραν από το τέλος ακίνητης περιουσίας , ως γνωστόν, συμπεριλαμβάνονται και δημοτικά τέλη ( τέλη καθαριότητας) τα οποία θα πρέπει εκπτωτικά να μετακυλήσουν στους δημότες . Επειδή επιφυλάσσομαι για την ευαισθησία της σημερινής δημοτικής αρχής , ως αναφορά την ενημέρωση των
δημοτών και για τα δύο θέματα , οφείλουν να το πράξουν οι αντιπολιτευόμενες παρατάξεις . Οι δημότες πρέπει να ενημερώνονται και να μην μένουν στο σκοτάδι .

Καλά τα φρουφρού και τ' αρώματα , ο άρτος και τα θεάματα αλλά ακόμα καλύτερη είναι η ενημέρωση των δημοτών. Γιατί , σωστός πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης .



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.