Γράφει ο Δημήτρης Τεκίδης

Θορυβημένη και πανικόβλητη η δημοτική αρχή από τις συνεχείς καταγγελίες του κ. Μαυρομάτη σε τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια αλλά και από δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας στο διαδίκτυο , σχετικά με τις εκπτώσεις του 1,5% και του ενός συμμετέχοντα αλλά και την ανικανότητα υλοποίησης έργων από έτοιμες μελέτες και αντιλαμβανόμενη πως σφίγγει ο κλοιός γιαυτήν καθότι οδεύουμε σε προεκλογική περίοδο , τι έκανε ; Απλά , έβγαλε την αλεπού στο παζάρι .

Βγαίνει λοιπόν ο κ. Κούτουκας μετά βαΐων και κλάδων και πανηγυρίζοντας μας παρουσιάζει μία μελέτη σταθμό , μία μελέτη που θα αλλάξει τον ρου της ιστορίας του δήμου Θερμαϊκού . Μία μελέτη προϋπολογισμού μόλις 75.000 ευρώ και αφορά την ανακαίνιση των στάσεων των αστικών λεωφορείων .

Απευθυνόμενος , εμμέσως πλην σαφώς , προς τους δημότες μας λέει : Εμείς ; μα εμείς και έργα κάνουμε , να ορίστε δείτε , και καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό και όποιος δώσει την καλύτερη προσφορά αυτός θα πάρει και το έργο . Επομένως ψεύδονται αυτοί που σας λένε τα αντίθετα και το κάνουν για να σας ξεγελάσουν .

Αφού δηλαδή δώσανε το χοντρό παραδάκι ( 7.500.000 ευρώ ) με έκπτωση 1,5% , όταν ο κακός Μαυρομάτης με τα μισά χρήματα ( 3.500.000 ευρώ ) και από τον ίδιο εργολάβο πέτυχε έκπτωση 23% , έρχονται τώρα να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια και να θολώσουν τα νερά .

Κατάλαβαν δηλαδή ότι οι δημότες τους πήραν χαμπάρι και προσπαθούν να αλλάξουν το αρνητικό γι αυτούς κλίμα .

Κύριε Κούτουκα , αν εσείς είστε αλεπού εμείς είμαστε η ουρά σας . Γκέκε ;

Στρωθείτε λοιπόν στη δουλειά και κάντε καμιά μελέτη της προκοπής για να σας θυμούνται οι δημότες και αφήστε τις φιέστες ρωμαϊκού τύπου , κάνοντας δημόσιες σχέσεις και ανεβάζοντας φωτογραφίες στο διαδίκτυο .



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Ανθέμιά με αν κατάλαβε κανεις κατι !!! Προφανώς απευθύνετε το δημοσίευμα σε ανθρώπους που παραβρίσκονται και παρακολουθούν τα Δημ. Συμβούλια !! Δεν εξηγήται αλλιώς !! Πειτε τι ακριβως τι ηθελε ή θελει να ανακαινίσει στις στασεις των λεωφορείων, και οσο αφορατα 7,5 ή τα 3,5 εκατ/ρια για τι πραμα μιλατε δεν είμαστε στα δημοτικά συμβούλια να τα γνωρίζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πρώην δήμαρχος δεν μπορεί να μιλά για ρεμούλες (βλέπε led). Ο πρώην δήμαρχος δεν μπορεί να μιλά για καθαριότητα, η θητεία του το έδειξε. Ο πρώην δήμαρχος δεν δικαιούται να μιλά για οτιδήποτε αφού επί θητείας του όλος ο δήμος θύμιζε παρακμιακή συνοικία του Μπαγκλαντές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.