Τον Ιούλιο του 2021, ένα νεαρό κορίτσι στην Ηλιούπολη καταφέρνει, με τη βοήθεια μιας σερβιτόρας, να ξεφύγει από τα χέρια του αστυνομικού που, όπως καταγγέλλει, τη βίαζε και την εξέδιδε. Προσπαθεί να καταθέσει μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα, αλλά καταλήγει, χωρίς δικηγόρο, για πολλές ώρες στο Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων. Όταν αποκαλύπτονται όλα αυτά, η υπόθεση προκαλεί σάλο, με κατηγορίες για απόπειρα συγκάλυψης, νέες καταγγελίες από άλλα θύματα κατά του αστυνομικού, αλλά και στοιχεία που δείχνουν οργανωμένο κύκλωμα.
Η δικηγόρος της νεαρής κοπέλας, η Αντωνία Λεγάκη, μιλώντας στο TPP καταγγέλλει «εκκωφαντικές» καθυστερήσεις της Δικαιοσύνης, που είναι πιθανό πλέον να οδηγήσουν στην αποφυλάκιση των κατηγορούμενων, λόγω παρέλευσης του 18μηνου.







Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.