Την Κυριακή στις 16 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί, στα Σφαγεία Βασιλικών,  δίνουν το πρώτο τους ραντεβού οι αγρότες της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με κάλεσμα στους συναδέλφους τους, απαιτώντας τα αυτονόητα. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο 
Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ανατολικής Θεσσαλονίκης:

Στην συνεχιζόμενα απαράδεκτη κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας, αγρότες και κτηνοτρόφοι, στον πρωτογενή τομέα και στις ζωές μας, να βάλουμε φραγμό.

ΔΕΝ επαναπαυόμαστε – ΔΕΝ περιμένουμε

Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ανατολικής Θεσσαλονίκης καλεί όλους τους συναδέλφους σε μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας με τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα στην περιοχή

Σφαγεία στα Βασιλικά την Κυριακή 16 Οκτώβρη στις 11:00.

Αγωνιζόμαστε για να μείνουμε στα χωράφια μας και στα χωριά μας.

Διεκδικούμε

• Μείωση του κόστους παραγωγής. Αφορολόγητο πετρέλαιο, όπως στους εφοπλιστές. Γενναία επιδότηση των ζωοτροφών και του κόστους στα μέσα και εφόδια. Κατάργηση του ΦΠΑ σε μέσα – εφόδια και σε βασικά είδη για την ικανοποίηση αναγκών της λαϊκής οικογένειας.

• Μείωση της τιμής του αγροτικού ρεύματος, πλαφόν 0,07 ευρώ ανά κιλοβατώρα, κατάργηση του Χρηματιστηρίου Ενέργειας, του προστίμου ρύπων.

• Κατώτερες εγγυημένες τιμές που θα καλύπτουν το κόστος παραγωγής, θα εξασφαλίζουν εισόδημα επιβίωσης στον αγρότη και προσιτές τιμές των προϊόντων στη λαϊκή κατανάλωση.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.