Η Ευρώπη της ρεμούλας, η Ευρώπη των χαρτογιακάδων, η Ευρώπη της ηλιθιότητας που καταδικάζει σε εξαθλίωση τους πολίτες της προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών σχεδιάζει να "σπρώχνει" 1,5 δισεκατομμύρια ευρώ μηνιαίως στην Ουκρανία .....
Διαβάστε την ανακοίνωση και μουτζώστε όπου δει.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση εξετάζει το ενδεχόμενο βοήθειας 1,5 δισεκατομμυρίων ευρώ μηνιαίως για την Ουκρανία
Η Ευρωπαϊκή Ένωση σχεδιάζει να παρέχει βοήθεια 1,5 δισεκατομμυρίων ευρώ μηνιαίως στην Ουκρανία το 2023 για να στηρίξει αυτή τη χώρα σε πόλεμο, ανακοίνωσε την Παρασκευή η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν μετά από μια συνάντηση κορυφής των Είκοσι Επτά.

«Έτσι αυτό θα δώσει ένα συνολικό ποσό 18 δισεκατομμυρίων για το επόμενο έτος (...), μια προβλέψιμη, σταθερή και αξιόπιστη ροή εσόδων», είπε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν σε συνέντευξη Τύπου στις Βρυξέλλες.

«Έχουμε δώσει εντολή στους υπουργούς Οικονομικών να αναπτύξουν τον κατάλληλο μηχανισμό», είπε.

πληροφορίες εδώ



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.