Με την διαβεβαίωση πως η ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ θα έχει παρουσία παντού και με την ίδια στην πρώτη γραμμή, σήμανε σάλπισμα νίκης για τις εκλογές, όποτε κι αν γίνουν, η Ζωή Κωνσταντοπούλου από την Θεσσαλονίκη.
Σε σύσκεψη μελών και φίλων της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, που έγινε χθες στην ΧΑΝΘ, διάχυτη ήταν η αισιοδοξία που μετέφεραν φίλοι του κινήματος από όλες τις περιοχές του νομού Θεσσαλονίκης για την αποδοχή της Ζωής και της ΠΛΕΥΣΗΣ.


Η εισήγηση της Ζωής αλλά και οι περισσότερες τοποθετήσεις στηλίτευσαν τους περιορισμούς των κοινωνικών και ατομικών ελευθεριών στην εργασία, παιδεία, υγεία, στις εκποιήσεις της δημόσιας περιουσίας, στην φτωχοποίηση των Ελλήνων και στην διαφθορά και διαπλοκή που κατακλύζουν διαχρονικά την χώρα αποστερώντας από τους πολίτες πόρους και δικαιώματα. 
Τέθηκαν οι προτεραιότητες, αναλύθηκαν στόχοι, προγραμματίστηκαν δράσεις και ανατέθηκαν ρόλοι για την αμέσως προσεχή περίοδο για την Θεσσαλονίκη.
Επόμενη ανοιχτή συνάντηση προσδιορίστηκε για τον επόμενο μήνα.






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.