του Λαμψίδη Γαβριήλ

Το ΤΑΙΠΕΔ
(ο σύγχρονος Μινώταυρος!)
έβαλε στο μάτι
και θέλει να …αξιοποιήσει
(κι’ όποιος θέλει το πιστεύει)
την Πλαζ της Αγίας Τριάδας!
ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΜΑΣ
…διότι ο δήμαρχος είναι με το ΤΑΙΠΕΔ!
Εξασφάλισε, λέει, να …σπεύσει το ΤΑΙΠΕΔ
και να μην καθυστερήσει! Ουάου!
Δεν είναι μυστικό, βοά ο τόπος!
Έγινε και εκδήλωση χθες στο παλιό Δημαρχείο,
αλλά εκείνος δεν εμφανίστηκε,
διότι μας θεωρεί ισχνή μειοψηφία!
Να, τι έχουν να αποδείξουν οι προσεχείς εκλογές.
Ποιος είναι ισχνή και ποιοι συντριπτική πλειοψηφία.
Αυτό δηλαδή που δεν ξέρει ο δήμαρχος…
_______________
Ξέρετε τι είναι το ΤΑΙΠΕΔ;

Δεν σας αφορά; Μην το ξαναπείτε αυτό, διότι η άγνοια σε αυτή την περίπτωση είναι ασυγχώρητη.
Προσοχή, μην τρέξετε να μάθετε «τι είναι το ΤΑΙΠΕΔ» από επίσημες πηγές, διότι θα το …αγαπήσετε! Τόσο ζαχαρωμένο είναι!
Το ΤΑΙΠΕΔ έγινε με απαίτηση των δανειστών, ώστε να εξασφαλιστεί η έγκαιρη καταβολή των δόσεων των δανείων που συνάπτουν οι κυβερνήσεις των Αθηνών, χωρίς να ενημερώνουν τον Ελληνικό Λαό και χωρίς να λογαριάζουν ότι …φωνή λαού ίσον οργή Θεού! Δεν τον ρωτούν αλλά ολοένα πιο βαθιά τον θάβουν τον Ελληνικό Λαό! Αυτόν και το μέλλον του τόπου. Δηλαδή, ποιο μέλλον! Μας πούλησαν για 99 χρόνια (99 ε, μην κάνετε λάθος και πείτε 100!) και μετά από αυτά ποιος αμφιβάλλει ότι οι γνήσιοι Έλληνες θα βλέπουν τα κυπαρίσσια ανάποδα;
Δεν ξέρουμε τι είναι το ΤΑΙΠΕΔ, αλλά μήπως ξέρουμε πόσα χρήματα χρωστάμε και, κυρίως αυτό, γιατί τα χρωστάμε; Το έψαξε, διαπίστωσε την απάτη η Ζωή Κωνσταντοπούλου και τη «σταύρωσαν» όπως τον Προμηθέα! Μήπως, ξέρουμε που πάνε τα χρήματα (σε ποιες τσέπες)που δανείζονται ασταμάτητα οι κυβερνήσεις των Αθηνών στο όνομά μας, σαν να τους έχουμε παραχωρήσει ένα τέτοιο δικαίωμα;
Όταν αυτό το …«πράγμα», ο γιος του Μητσοτάκη (ούτε το όνομά του), παρουσιάζεται και υπόσχεται να στηρίξει κάποιες κατηγορίες πολιτών, δημιουργείται η εντύπωση ότι θα βάλει βαθιά το χέρι στις τσέπες του και θα διαθέσει δικά του χρήματα! Τίποτα πιο απατηλό. Κι’ επειδή οι ξευτίλες του «κράτους των Αθηνών» το μόνο που ξέρουν είναι να πλουτίζουν με κάθε τρόπο και με καινούργιους τρόπους που μηχανεύονται, ντύνοντας τις ενέργειές τους με το ρούχο της νομιμότητας, ο χρόνος που βρίσκονται στην δοτή εξουσία όχι απλά δεν αποδίδει τίποτα, αλλά μας βυθίζει βαθιά στη χρεοκοπία, αυξάνοντας σταθερά το εξωτερικό χρέος, το οποίο ξεπερνά τα 450 δισεκατομμύρια ευρώ! Προσθέστε και το εσωτερικό χρέος της ψευτοχώρας και …προσευχηθείτε!
Ονομάζονται κυβερνήτες, ενώ είναι έμμισθοι διαχειριστές, «φυτευμένοι» στην πολιτική από τον ξένο παράγοντα, του οποίου τα συμφέροντα φροντίζουν να υπηρετούν σε βάρος πάντοτε του εθνικού συμφέροντος. Οι δράσεις του ΤΑΙΠΕΔ είναι ταυτόσημες με αυτές των δοτών κυβερνήσεων, Κάνουν την ίδια δουλειά και την ίδια ζημιά και πληρώνονται ανάλογα με το πόσο καλά υπηρετούν τα συμφέροντα των δανειστών, πίσω από τους οποίους είναι τα μεγάλα αφεντικά, που έκαναν τη …μεγαλοψυχία να μας αφήσουν να υπάρχουμε ως προτεκτοράτο για τα δικά τους συμφέροντα και σχέδια.
Το ΤΑΙΠΕΔ ύπουλα, μουλωχτά, υπό τον μανδύα ότι αξιοποιεί την εθνική περιουσία, ξεπουλάει όσο – όσο τα πάντα! Τα πλοκάμια του έφθασαν μέχρι τη γειτονιά μας! Να έχουμε το νου μας! Θέλουν να πάρουν αυτό που δεν ήταν ποτέ του κράτους και να το πουλήσουν σε δήθεν επενδυτές και στην πραγματικότητα σε «κυνηγούς κεφαλών»! Ένα καθεστώς «άγριας Δύσης» κι’ εμείς οι σημερινοί ερυθρόδρομοι (Ινδιάνοι). Θα χτίσουν, λέει, πολυτελή ξενοδοχεία για …μας! Θα χτίσουν, λέει, πολυτελή σπίτια για …μας! Θα χτίσουν, λέει, σύγχρονα πολυκαταστήματα για …μας! Μας αγαπούν! Η λατρεία τους είμαστε! Θέλουν να κάνουν τη ζωή μας …αγνώριστη! Είναι η μοίρα μας, λένε, δεν θα την αποφύγουμε!
Το ΤΑΙΠΕΔ έρχεται, η μέρα φεύγει!
Το ΤΑΙΠΕΔ έρχεται, αλλά ποτέ μόνο του, φοβάται! Παίρνει μαζί του μασκαράδες επενδυτές, που υπόσχονται να αλλάξουν τη …ζωή τους! Το μόνο βέβαιο.
Αυτά ως εισαγωγή. Μέχρι να γίνει η μεγάλη συγκέντρωση που
ετοιμάζεται, εδώ είμαστε, θα τα λέμε.
______________________
Περαία 18 Οκτωβρίου 2022


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.