Climateam / reseau international.net/ 

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Greenpeace παραδέχεται ότι η κλιματική αλλαγή χρησιμοποιείται για να τρομάξει και να ελέγξει τους ανθρώπους.

Ως κάποιος που έχει αφιερώσει μέρος της ζωής μου στην "κλιματική αλλαγή", έχω καταλάβει ότι αυτό το θέμα είναι επίσης μια χειραγώγηση από τις παγκοσμιοποιημένες ελίτ για να επιτύχουν την ατζέντα τους για μια υπεράνθρωπη παγκόσμια δικτατορία. (Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει οικολογικό πρόβλημα, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα, καθώς δεν σκοπεύουν να το αντιμετωπίσουν)

Επομένως, δεν εκπλήσσομαι που οι ίδιοι άνθρωποι που θέλουν :

- να θεραπεύσει ολόκληρο τον πληθυσμό με ενέσεις,

- να πολεμήσουμε όλες τις "δικτατορίες" στον κόσμο ανατρέποντας τα καθεστώτα,

- να εξαλείψει την παραπληροφόρηση λογοκρίνοντας κάθε εναλλακτικό λόγο,

- σώζοντας τη δημοκρατία με την εξαγορά των μέσων ενημέρωσης και των εκλογών,

θέλουν επίσης να σώσουν τον πλανήτη επιβάλλοντας κλιματικούς περιορισμούς.


Το επόμενο βήμα μπορεί να είναι η διάσωση του σύμπαντος με την αποστολή ατομικών βομβών στους άλλους κακούς πλανήτες. Μου είπαν ότι η NASA στέλνει ήδη πυραύλους σε άσχημους αστεροειδείς που θα έρθουν και θα μας καταστρέψουν!

Μην ξεγελιέστε πια, όλοι αυτοί που συστηματικά θέλουν να σας σώσουν από τους ιούς, τις ρωσικές ζωές, το κλίμα, την πείνα, το πέπλο, το φασισμό, τη δικτατορία κ. λπ. το μόνο που κάνουν είναι να σας λένε ψέματα, να σας ληστεύουν, να σας φοβίζουν και να σας εξαπατούν, ώστε να πιστέψετε ότι υπάρχει ένας εξωτερικός εχθρός που πρέπει να πολεμηθεί.

Όταν ο μόνος εχθρός είναι αυτοί!

πηγή: Climateam


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.