Λαμψίδης Γαβριήλ

Αυτή η "σχολή αφεντικών" έκλεισε και όσοι επιμένουν στη διατήρησή της θα αποβληθούν από τον νοικοκύρη του τόπου.

Ο καθένας λέει αυτό που του συμφέρει, εμείς οργανωνόμαστε για να συμφέρει κάθε απόφαση το σύνολο.
Μια συζήτηση χωρίς αντίλογο παρασέρνει, όπως το δείχνουν και οι ανακοινώσεις που είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Την Πλαζ της Αγίας Τριάδας τη χρειάζονται 2 εκατομμύρια πολίτες της ενδοχώρας κι' επειδή δεν επαρκεί, πρότασή μας είναι να γίνουν Πλαζ και στους Νέους επιβάτες και στην Περαία, και στη Μηχανιώνα και στην Επανομή.
Αυτό είναι το μέλλον της περιοχής, των πολιτών της περιοχής και όχι των ξεσηκωμένων από συμφέροντα ντεμέκ επενδυτών.
Όχι άλλο στη γωνία ζήτουλας και περιφρονημένος ο λαός. Κάθε τι που γίνεται θα γίνεται στο όνομά του και για τις ανάγκες του, μέσα στις οποίες πρωτεύουσα θέση έχουν αυτά που στερήθηκε αμέτρητα χρόνια, σε μια χώρα όπου η πολιτική κάνει πλούσιους τους ακαμάτηδες και η ζωή φτωχούς τους φιλότιμους δουλευτάρηδες.
Ο στίβος άνοιξε μπροστά σε όλους μας, ο ικανότερος και ο πιο τίμιος θα στεφανωθεί.

Θέλω να προσθέσω εδώ μια περιορισμένη προς ώρας ενημέρωση για τον σύγχρονο "Μινώταυρο", το ΤΑΙΠΕΔ ( Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου ).
Και πρώτα - πρώτα να διορθώσω τους πιο πονηρούς από το διάβολο αναδόχους του τίτλου του ταμείου, οι οποίοι απέφυγαν πάση θυσία, δεχόμενοι ακόμα και τη γελοιοποίησή τους, να υπάρχει στον τίτλο αναφορά στην ε θ ν ι κ ή περιουσία.
Παρουσιάζεται έτσι το ΤΑΙΠΕΔ να ασχολείται με την ...αξιοποίηση και όχι το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ, αντί πινακίου φακής, της εθνικής περιουσίας και δεύτερο ότι αξιοποιεί και δεν ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ την εθνική περιουσία. Αυτά είναι είναι σατανικά εφευρήματα.
Με βάση τη δράση του και την καταστροφή που έχει προξενήσει και συνεχίζει να προξενεί, η ονομασία του πρέπει να διαβάζεται χωρίς το ...τέχνασμα, της παρουσίασης της εθνικής περιουσίας ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ, ως ...ιδιωτικής!
Διαβάστε με ιδιαίτερη προσοχή ποιος πρέπει να είναι ο τίτλος αυτού του καταραμένου ταμείου, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα:
Τ αμείο
Ε κποίησης
Ε θνικής
Π εριουσίας (Τ.Ε.Ε.Π)
Εκποίηση όσο – όσο, με τεχνάσματα και μεθοδεύσεις ώστε να φαίνονται τα αποτελέσματα αληθοφανή!
Πιάστε το θηρίο από τα κέρατα και τσακίστε το. Εκποιεί την περιουσία μας. Δημιουργεί καινούργιους πλουσίους από μηδέν. Κάνει πλουσιότερους προσκυνημένους στο σύστημα επιχειρηματίες με ανταλλάγματα που δεν χρειάζεται να ομολογηθούν διότι η χώρα στα χέρια αυτών που ξεπουλούν τη δική μας περιουσία για να μεγαλώσουν χωρίς κόπο και με διαβολές τις δικές τους, έγινε ...υπόκοσμος, σύμφωνα με τον μεγαλοπαράγοντα και ήδη τιμωρό του συστήματος, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το θέμα δεν είναι η Πλαζ Αρετσούς. Ο δήμαρχος μπορεί να πήγε αυτόβουλα και άνευ εξουσιοδοτήσεως και για τους λόγους του στην Αθήνα, μπορεί να πίεσε το Ταμείο Εκποιήσεως Εθνικής Περιουσίας (ΤΕΕΠ) να ...σπεύσει να μεταβιβάσει την περιουσία του λαού στους εκλεκτούς του ένοχου συστήματος, έχοντες κατέχοντες κατεργάρηδες, αλλά αυτός έχει σπίτι στη Θεσσαλονίκη, εμείς που μένουμε εδώ θα ματαιώσουμε το ξεπούλημα.

Δεν μας αρέσουν τα …πεντάστερα και οι πολυτέλειες. Είμαστε αυτοδημιούργητοι και αυτάρκεις. Μας αρκεί ένα λαϊκό αυτοκίνητο και δεν χρειαζόμαστε ...τζάγκουαρ! Ούτε βέβαια θα επιτρέψουμε να κοπεί έστω και ένα δέντρο. Σαν μια οικογένεια θα αποφασίσουμε τι είναι το καλύτερο για την περιουσία μας.
____________________________________
Περαία 8 Νοεμβρίου 2022


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.