Του Γιώργου Νικολαΐδη

Μια όμορφη έκπληξη σε χριστουγεννιάτικο τόνο είχαμε το Σάββατο το μεσημέρι στην Σκάλα της Περαίας, όταν είδαμε κάποιους Αϊ Βασίληδες να κωπηλατούν. Ήταν μέλη του Ναυτικού Ομίλου Ακτής Θερμαϊκού σε μια Χριστουγεννιάτικη βόλτα στα ήρεμα νερά της παραλίας μας.

Αθλητές που μας δίνουν χαρά όχι μόνο με τις διακρίσεις που φέρνουν σε πανελλήνιο και παγκόσμιο επίπεδο αλλά και με την συμμετοχή τους σε κάθε εκδήλωση της ομάδας με διάθεση και ενθουσιασμό μέσα σε οποιαδήποτε συνθήκη.

Η όρθια σανιδοκωπηλασία - το γνωστό SUP για τους περισσότερους - απευθύνεται σε κάθε ηλικία και σε κάθε άνθρωπο που επιθυμεί να αθληθεί ευχάριστα.

Ο ΝΟΑΘ διαθέτει τμήματα παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ παιδιά!







Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.