Ο τραυματισμένος άστεγος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη με τραύματα στο πρόσωπο, τον θώρακα και την κοιλιακή χώρα…

Ένας άστεγος μαχαίρωσε έναν άλλο άστεγο στη Θεσσαλονίκη, με τις σκηνές στο σημείο της επίθεσης να είναι σκληρές. Ο δράστης άφησε το θύμα του να κοιμηθεί και του επιτέθηκε με πρωτοφανή αγριότητα με το μαχαίρι που κρατούσε. Αιτία για το αιματηρό συμβάν, ήταν το γεγονός πως το θύμα δεν έδωσε φαγητό στον δράστη, λίγη ώρα νωρίτερα. Εκείνος παρέμεινε στο σημείο και όπως δείχνουν τα στοιχεία, έβαλε μπροστά το σχέδιό του, να χτυπήσει τον 52χρονο.

Ένα αιματηρό περιστατικό, για ασήμαντη αφορμή, συνέβη στις 03:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας 9 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη, απέναντι από τον Λευκό Πύργο. Ένας άστεγος, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η πρόεδρος της Εθελοντικής Διακονίας Αστέγων, Κυριακή Φράγκου, ζήτησε φαγητό από έναν άλλον άστεγο.

Εκείνος όμως δεν είχε να του δώσει. Αφού δεν του έδωσε φαγητό, τον άφησε να κοιμηθεί και στην συνέχεια τον μαχαίρωσε, για να μην μπορεί να αντιδράσει.

Όπως αναφέρει η πρόεδρος της Εθελοντικής Διακονίας Αστέγων στη Θεσσαλονίκη, ο δράστης δεν είναι η πρώτη φορά που εκδηλώνει επιθετική συμπεριφορά, αφού στο παρελθόν έχει επιτεθεί και στην ίδια.

Το θύμα, ηλικίας 52 ετών, δέχθηκε τρεις μαχαιριές, στο πρόσωπο, τον θώρακα και την κοιλιακή χώρα. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με πληροφορίες, η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, που μετά την αιματηρή επίθεση διέφυγε από το σημείο και αναζητείται.

πηγή



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.