της Ευαγγελίας Μ. Παναή *

Φτάνει και μόνον το επίπεδο του απαράδεχτου ύφους και του ήθους της αντιπαράθεσης των δύο τελευταίων ημερών εντός της Βουλής, ανάμεσα στα κόμματα που σκιαμαχούν για το βρώμικο θέμα των υποκλοπών, για να αντιληφθεί ο καθένας το μέγεθος του βάλτου στον οποίον έχουν οδηγήσει τον δημόσιο βίο της Χώρας μας όσοι κυβέρνησαν και κυβερνούν αυτή τη στιγμή.

Είναι τραγικό, κόμματα τα οποία διακατέχονται από τις ίδιες αντιδημοκρατικές αντιλήψεις και μετέρχονται των ίδιων αντιδημοκρατικών μέσων για την κατοχή και νομή της εξουσίας, να ρίχνουν την πολιτική αντιπαράθεση σε τέτοιο χαμηλό επίπεδο, μόνο και μόνο για την καλλιέργεια εντυπώσεων, για δήθεν διαχωριστικές γραμμές μεταξύ τους.

Όταν στην πραγματικότητα, ο μόνος σκοπός και στόχος τους είναι η χειραγώγηση και ο εγκλωβισμός των ψηφοφόρων τους σε αυτό το καταστροφικό πίγκ- πονγκ και η διαιώνιση της ίδιας αρρωστημένης πολιτικής, που τόσα κακά συνεπάγεται για τον Λαό μας.

Όλος αυτός ο ζόφος της πολιτικής ζωής, αποδεικνύει πέρα από κάθε επιχειρηματολογία, την απόλυτα επιτακτική ανάγκη, να αλλάξει το περιεχόμενο της Πολιτικής, να αλλάξουν οι Πολιτικές.
Και για να γίνει αυτό, πρέπει να αλλάξουν τα Πολιτικά Πρόσωπα, να αλλάξουν οι Πολιτικές Δυνάμεις που ο Λαός εκλέγει για να τον εκπροσωπίσουν.

Υπάρχει επιτακτική ανάγκη στις επερχόμενες εκλογές, να μπουν στη Βουλή Άνθρωποι που με όλη την προσωπική τους πορεία και στάση ζωής, έχουν αποδείξει την απόλυτη αφοσίωση στις Αρχές και τις Αξίες τους, το θάρρος και την αγωνιστικότητα τους, την αυταπάρνηση τους.
Που με όλη τους την ζωή έχουν αποδείξει πως ξέρουν να εργάζονται τόσον σκληρά, ώστε την Πολιτική δεν την βλέπουν ως μέσον πλουτισμού, αλλά αντιθέτως, ως το μέσον για να προσφέρουν ανιδιοτελώς στην Κοινωνία, στον Λαό μας και στην Πατρίδα μας.

Αξιότιμες συμπολίτισσες και αξιότιμοι συμπολίτες μου,
αγαπημένες φίλες και αγαπημένοι φίλοι μου,
Με βάση όλα αυτά που προανέφερα και κοιτώντας σας με θάρρος και εντιμότητα στα μάτια,
Σάς ζητώ, με την ψήφο σας στις ερχόμενες εκλογές, να βάλετε την Πλεύση Ελευθερίας και την Ζωή Κωνσταντοπούλου στην Βουλή των Ελλήνων!


* Ευαγγελία Μ. Παναή
Φιλόλογος - Επιχειρηματίας
Πλεύση Ελευθερίας Δωδεκανήσου




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.