Συναγερμός σήμανε στις Αρχές για δύο άντρες που εντοπίστηκαν στη θαλάσσια περιοχή των Νέων Επιβατών στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο άτομα βρέθηκαν περίπου στις 15.00 το μεσημέρι της Κυριακής (22/1), μέσα στη θάλασσα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες μέχρι στιγμής και μετά από μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών κατάφεραν να τους βγάλουν στη στεριά.



Όπως αναφέρουν τα πρώτα στοιχεία, πρόκειται για δύο τουρίστες από την Πολωνία, 35-40 ετών, ο ένας είναι καλά στην υγεία του, ενώ ο δεύτερος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και  μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Κατά πληροφορίες οι δύο άντρες είχαν καταναλώσει αλκοόλ πριν εντοπιστούν στη θάλασσα.

Σημειώνεται ότι επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος, πλήρωμα της ΕΛ.ΑΣ., κινητή μονάδα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ στο σημείο βρέθηκαν και μέλη της εθελοντικής ομαδας ΕΘΟΠΑΚ Θερμαϊκού σε περίπτωση που χρειάζονταν η συνδρομή τους.


πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.