Γράφει ο Δημήτρης Τεκίδης

Αγαπητέ συνδημότη ,

Η σημερινή δημοτική αρχή διάγει τους τελευταίους μήνες της θητείας της . Και τούτο διότι οι άνθρωποι της αυτοδιοίκησης έχουν αντιληφθεί την αναπτυξιακή ζημία που έχει υποστεί ο δήμος Θερμαϊκού από τη διοίκηση Τσαμασλή .

Βλέπουν σημαντικές μελέτες που είχαν δρομολογηθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή να χάνονται αλλά και να μην υπάρχει ελπίδα για το μέλλον αφού δεν έκαναν καμία νέα μελέτη . Βλέπουν να χάνεται η ευκαιρία για το δήμο από το πρόγραμμα Αντ. Τρίτσης . Βλέπουν δηλαδή να χάνονται έργα που θα συνέβαλαν στην αναβάθμιση του τόπου και την ποιότητα ζωής των κατοίκων του δήμου.

Ματζάρης , Τζέκος , Χατζηβαλάσης , Παράσχου , Κουζινόπουλος , Τροκάνας , Καζάκης και φυσικά ο κ. Μαυρομάτης , είναι αποφασισμένοι να δώσουν ένα τέλος στην στασιμότητα , την απραξία , την ανικανότητα , την υποσχεσιολογία , την αλαζονεία , τον αυταρχισμό , την απαξίωση , το είπα ξείπα και το : με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω .

Είναι αποφασισμένοι να τους στείλουν στα σπίτια τους αφού όπως πολύ σωστά επεσήμανε ο τέως δήμαρχος κ Ματζάρης , κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι της σημερινής διοίκησης ενδιαφέρονται μόνο για τις έμμισθες θέσης και όχι για τον τόπο τους .

Ακόμη και η πρώην γενική γραμματέας του δήμου κ. Νατάσα Κασάπη , με ανάρτηση της στο fb , εμμέσως πλην σαφώς , ( αν μπορώ να την ερμηνεύσω σωστά ) αφήνει αιχμές πως θα βρίσκεται απέναντι τους . Γράφει σε κάποιο σημείο της ανάρτησής της : " Η τοπική αυτοδιοίκηση δεν έχει χρώμα . Έχει ανάγκες και προβλήματα άλυτα . ..................... κι αν σου φουσκώσουν τα μυαλά πως είσαι μοναδικός , μην τους πιστέψεις .Τα ίδια θα πουν και στον επόμενο . ..................... " .

Προσωπικά πιστεύω , πως , όσο θα πλησιάζουμε προς τις εκλογές , όλο και περισσότεροι δημότες θα αντιλαμβάνονται και θα συνειδητοποιούν την πραγματικότητα και θα τους εγκαταλείπουν .

Το ότι διάγουν τους τελευταίους μήνες της θητείας τους το έχουν αντιληφθεί και οι ίδιοι αφού και οι πλέον ένθερμοι υποστηρικτές τους αρχίζουν να κρατούν αποστάσεις διότι τους έχουν αφαιρέσει όλα τα επιχειρήματα για να τους υπερασπιστούν .

Ενδεικτικό του ανωτέρω γεγονότος αποτελεί και η στάση και συμπεριφορά του αντιδημάρχου οικονομικών κ. Κούτουκα . Ο λαλίστατος και συμπαθής κατά τα άλλα κ. Κούτουκας αν είχαν να παρουσιάσουν έργα , θα είχε κάνει συνεχείς αναρτήσεις στο fb , όπως κατά το παρελθόν . Σήμερα το μόνο που κάνει είναι να αναρτά φωτογραφίες από κορδέλες που κόβουν , από έργα που οι προκάτοχοι τους είχαν φροντίσει να κάνουν , προσπαθώντας έτσι να ξεγελάσουν κανέναν ανενημέρωτο δημότη και να του υφαρπάξουν τη ψήφο .



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.