Μια ιδιαίτερα συγκινητική εκδήλωση μνήμης για τον πρόωρα αδικοχαμένο φίλο Λευτέρη Παπαδόπουλο, παρακολούθησα την περασμένη Παρασκευή 3/2/23 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Παρουσία της οικογένειας του και με συντονισμό της εκδήλωσης από την δημοσιογράφο Μαρία Στύλου, μια πλειάδα συνεργατών και φίλων του, όλων στελεχών του ΠΑΣΟΚ όπως και ο Λευτέρης, αναφέρθηκαν στον πηγαίο χαρακτήρα του, στην εντιμότητά του, την εργατικότητα, την οργανωτικότητα που τον διέκρινε, τον πρωτοπόρο ρόλο που διαδραμάτισε στην πρόληψη με τις εκπομπές για την υγεία αλλά και για την δημιουργία των "Γιατρών εντός Συνόρων" και τις παρεμβάσεις με επισκέψεις κλιμακίων σε παραμεθόριες περιοχές της χώρας που ακόμη είναι νωπές στη μνήμη των κατοίκων.

Κοινό το απόσταγμα της όμορφης και λιτής εκδήλωσης μνήμης πως ο Λευτέρης παραμένει ζωντανός και θα σηματοδοτεί την απλότητα, την αποτελεσματικότητα, την εντιμότητα και την δοτικότητα προς τους συνανθρώπους του.





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.