Με δημόσια παρέμβασή της η Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλά για «ασκήσεις υποκρισίας και οπορτουνισμού από Πολάκη-Τσίπρα, στην πλάτη των πολιτών και της Αριστεράς», με αφορμή όσα απασχολούν την δημοσιότητα από το βράδυ της Κυριακής.

Υπενθυμίζει τα έργα και της ημέρες Πολάκη επί Κυβέρνησης Τσίπρα και την αμέριστη υποστήριξη Τσίπρα-ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε αξιόποινη και ηθικά και αξιακά ελεγκτέα πράξη του Πολλάκη, μιλά για τους όψιμους «φεισμπουκικούς παλληκαρισμούς Πολλάκη και νταηλίκια Τσίπρα-ΣΥΡΙΖΑ, μέσω «κύκλων της Κουμουνδούρου» και ανώνυμων ανακοινώσεων», που επιβεβαιώνουν «εκείνο που πριν μια εβδομάδα είπα: ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν σχέση με την Αριστερά» και καταλήγει:

«Για τους πολίτες που άναυδοι παρακολουθούν κι ίσως μπερδεύονται, ας είναι όλες αυτές οι κωλοτούμπες ένα μάθημα: οι άνθρωποι αυτοί δεν θα σας υπερασπισθούν, δεν θα υπερασπισθούν κανέναν απλό άνθρωπο, γιατί το μόνο που τους νοιάζει είναι το συμφέρον τους.

Προσωπικά, αισθάνομαι επιβεβαιωμένη για όλα όσα έχω επιλέξει και πράξει, από την περίοδο που ήμουν Πρόεδρος της Βουλής.
Η Πλεύση Ελευθερίας υπάρχει για να δίνει μια πραγματική επιλογή στους πολίτες, που ζητούν υπεράσπιση της ύπαρξης, της ζωής, της περιουσίας, της αξιοπρέπειάς τους, αλλά και πραγματική θεσμική υπεράσπιση της δημοκρατίας.»



Ακολουθεί ολόκληρη η παρέμβαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου:

Ασκήσεις υποκρισίας και οπορτουνισμού από Πολάκη-Τσίπρα, στην πλάτη των πολιτών και της Αριστεράς

Πριν από μία εβδομάδα έγραψα ότι δεν είναι Αριστεροί ο Τσίπρας και η παρέα του, που ξεπούλησαν αξίες και αρχές κι ολόκληρη τη χώρα και αποτελείωσαν ό,τι είχαν ξεκινήσει οι προηγούμενοι. Δεν είναι Αριστεροί πράγματι ο Τσίπρας κι η παρέα του, στην οποία πρωτοκλασάτη θέση έχει όλα αυτά τα χρόνια ο Πολάκης. Αυτός ο τύπος που παριστάνει τον φοβερό αριστερό κι αρχιερέα της κάθαρσης, αλλά όλοι θυμόμαστε το ρόλο που έπαιξε από το 2015 ως το 2019 το δεξί χέρι του Τσίπρα, ο αχώριστος συνδαιτυμόνας του και πρωταγωνιστής σε βόλτες με σκάφη και τσιμπούσια, ο Υπουργός που επιφύλαξε προνόμια ασυλίας και δανειοδότησης για τον εαυτό του, από θέση εξουσίας. Ο Υπουργός που προσπάθησε να καλύψει την πλαστογραφία βιογραφικού του διορισμένου εκλεκτού του, Δ. Μπούτου. Ο Υπουργός που κάθισε δίπλα στον Τσίπρα τα μεσάνυχτα της 23 Ιουλίου 2018, όταν είχαν καεί ζωντανοί και πεθάνει δεκάδες στο Μάτι κι άλλοι χαροπάλευαν αβοήθητοι, και παρίστανε, με δηλώσεις, ότι δεν γνωρίζει τίποτε για τους νεκρούς και ότι υπάρχουν «κάποιοι τραυματίες που τους μετέφερε το λιμενικό». Ο Υπουργός που δήλωνε ότι η Κυβέρνηση «σπρώχνει τη Δικαιοσύνη», κι ότι «πρέπει να τη σπρώξει ακόμη περισσότερο, κι ας είναι επικίνδυνο». Ομολογούσε δηλαδή κατάχρηση εξουσίας, παράβαση καθήκοντος και άλλα αδικήματα. Ο Υπουργός που, λίγους μήνες πριν τις εκλογές του 2019, ζήτησε και πήρε «προσωπικό καταναλωτικό δάνειο 100.000 ευρώ» από την Attica Bank, που ήλεγχε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στην οποία συμμετείχε, την ώρα που οι τράπεζες έπαιρναν τα σπίτια απλών ανθρώπων με ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, για πολύ μικρότερες οφειλές, με νόμο Τσίπρα! Ο Υπουργός που, για να καλύψει τα δικά του, θέλησε να αποπροσανατολίσει δίνοντας στη δημοσιότητα παράνομα ηχογραφημένες συνομιλίες του με τον Στουρνάρα, σε συνεργασία με τον Βαξεβάνη. Και που μετά καλύφθηκε πίσω από την ασυλία!

Σε όλα αυτά είχε πάντοτε την πλήρη κάλυψη Τσίπρα-ΣΥΡΙΖΑ, που στηρίζονταν σε αυτήν την γκροτέσκα επίδειξη, στο πεδίο της αξιόποινης και πάντως ηθικά και αξιακά ελεγκτέας συμπεριφοράς, που δεν έχει καμμία σχέση με τις αρχές και τα ιδανικά της Αριστεράς.

Όσα συμβαίνουν από χθες το βράδυ, με τους φεισμπουκικούς παλληκαρισμούς Πολάκη και τα νταηλίκια Τσίπρα-ΣΥΡΙΖΑ, μέσω «κύκλων της Κουμουνδούρου» και ανώνυμων ανακοινώσεων επιβεβαιώνουν εκείνο που πριν μια εβδομάδα είπα: ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν σχέση με την Αριστερά. Αλλά και αποκαλύπτουν την ακραία υποκρισία και τον οπορτουνισμό όλων τους: Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ παριστάνουν ότι τους ενοχλεί ξαφνικά ο Πολλάκης, γιατί… προσβάλλει τον Αρχηγό και τις «συλλογικές διαδικασίες». Κι ας είναι γνωστό ότι στον ΣΥΡΙΖΑ από το 2015 οι Συλλογικές Διαδικασίες δεν υπάρχουν, αφού καταργήθηκαν από τον Αρχηγό, που κατάργησε ακόμα και το Δημοψήφισμα. Η πραγματικότητα είναι απλή: ο Τσίπρας, με τη συνέντευξή του στο ΘΕΜΑ, αποφάσισε να ρίξει ευθέως γέφυρες προς πάσα κατεύθυνση: προς Καραμανλή, Γιώργο Παπανδρέου, ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, επιχειρηματίες της ενημέρωσης, Στουρνάρα. Είναι άλλος ένας ελιγμός πολιτικής επιβίωσης του ανθρώπου που δεν δίστασε να επικαλεσθεί τα παιδιά του για να δικαιολογήσει τις διακοπές του στη θαλαμηγό, μετά το Μάτι. Ο Τσίπρας είναι βέβαιο ότι, εάν το απαιτήσει το συμφέρον του, θα συνεργαστεί και με τον Μητσοτάκη. Και ο Πολλάκης είναι βέβαιο ότι, εάν έχει την κάλυψη Τσίπρα, θα το στηρίξει και αυτό. Όπως στήριξε πρόθυμα πρώτος-πρώτος το 3ο Μνημόνιο το 2015, και ημείφθη με τη θέση του Υπουργού. Για τους πολίτες που άναυδοι παρακολουθούν κι ίσως μπερδεύονται, ας είναι όλες αυτές οι κωλοτούμπες ένα μάθημα: οι άνθρωποι αυτοί δεν θα σας υπερασπισθούν, δεν θα υπερασπισθούν κανέναν απλό άνθρωπο, γιατί το μόνο που τους νοιάζει είναι το συμφέρον τους.

Προσωπικά, αισθάνομαι επιβεβαιωμένη για όλα όσα έχω επιλέξει και πράξει, από την περίοδο που ήμουν Πρόεδρος της Βουλής.

Η Πλεύση Ελευθερίας υπάρχει για να δίνει μια πραγματική επιλογή στους πολίτες, που ζητούν υπεράσπιση της ύπαρξης, της ζωής, της περιουσίας, της αξιοπρέπειάς τους, αλλά και πραγματική θεσμική υπεράσπιση της δημοκρατίας.


Ζωή Κωνσταντοπούλου, Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Πρώην Πρόεδρος της Βουλής 



Ολόκληρη η ανάρτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/







Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.