Σχόλιο Τομεακού Συμβουλίου Ανατολικής Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ

Ντροπή!

Μόνο ντροπή μπορεί να αισθάνεσαι, όταν μια διευθύντρια σχολείου αντί να ενώσει τη φωνή της με τους μαθητές που με κάθε τρόπο σε όλη την χώρα εκφράσανε την οργή τους για το έγκλημα στα Τέμπη, τιμωρεί τους μαθητές που πρωτοστατούν σε μια τέτοια ενέργεια.

Και η ντροπή είναι διπλή όταν η συγκεκριμένη κυρία είναι συνδικαλίστρια στην ΕΛΜΕ και αντιδήμαρχος παιδείας του Δήμου Θερμαϊκού.

Μάλλον η ανάγκη υπεράσπισης της κυβέρνησης σβήνει κάθε ανθρώπινη και παιδαγωγική ευαισθησία...

Μόνο ντροπή!!

Καλούμε την νεολαία της περιοχής να συμμετάσχει μαζικά στις σημερινές κινητοποιήσεις αλλά και στην συγκέντρωση αύριο στις 19.30 στον Λευκό Πύργο.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

3 comments:

  1. Γιατί αν γλυτώσει το παιδί, υπάρχει ελπίδα..... Συγχαρητήρια στο ΤΣ της ΚΝΕ ανατολικής Αττικής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί αν γλυτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα.... Εύγε στο ΤΣ συμβούλιο ανατολικής Αττικής της ΚΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται έμπρακτα πως τα αυτονόητα κοστίζουν , και όπως φαίνεται στην συγκεκριμένη περίπτωση κόστισε στους μαθητές 1 μέρα αποβολή , πιστέψτε με είναι πολύ λίγο αυτό μπροστα στην συμπαράσταση που ήθελαν έμπρακτως να δείξουν αυτά τα παιδιά στα θύματα του εγκληματος που διεπραχθει στα Τέμπη !ήθελαν να εκφράσουν την ενσυναίσθηση -που μάλλον λείπει απο την διεύθυντρια του σχολείου - όπως την εξέφρασαν όλα τα σχολεία της Ελλάδος με το συμβολικό κλείσιμο του σχολειου τους!Τελικά τα αυτονόητα έχουν το τίμημά τους όταν στρέφονται κατά των κυβερνώντων!
    η αμέλεια όμως που επέδειξαν αυτοί οι χαρτογιακάδες είχαν σαν τίμημα το θάνατο αυτών τον ανθρώπων κ τα παιδιά οφείλουν να μη ξεχάσουν κ να μην επιτρέψουν σε κανένα να τα φιμωσει!!!

    «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες»,
    Αφιερωμένη η ρήση στην διευθύντρια του .....σχολείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.