του ακτιβιστή

Το επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης και φυσικά του ίδιου δούλεψε σωστά και έδωσε τις σωστές οδηγίες στην μαριονέττα πρωθυπουργό της χώρας.
Όλο το υπουργικό συμβούλιο, σκηνοθετημένο αριστοτεχνικά (σκυφτά τα κεφάλια, θλίψη - κατήφεια και περισυλλογή - δημιούργησε το ντεκόρ για την μετάνοια κι αναγνώριση των λαθών που οδήγησαν στο εγκληματικό μακελλάρισμα 57 Ελλήνων.
Οι image makers του Μαξίμου κάνανε υπερωρίες και υπέδειξαν την απόσυρση αρχικά του μοναδικού υπεύθυνου "τραγικού ανθρώπινου λάθους" που έδωσε τη θέση του στην - ως άλλη μετανοούσα Μαγδαληνή - αποδοχή της ευθύνης και στην ομολογία πως "δεν μπορούμε και δεν πρέπει να κρυφτούμε πίσω από μία σειρά ανθρώπινων σφαλμάτων".


Αναγνώρισε, μετά από μια εβδομάδα σιωπής του ιδίου  και εγρήγορσης - περισυλλογής των προσωπικών του διαμορφωτών γνώμης - και ενδεχόμενα των δημοσκοπήσεων που έχει στα χέρια του - ότι φταίει διαχρονικά το πολιτικό σύστημα, οι συνδικαλιστές (;), όλες οι κυβερνήσεις και διοικήσεις και άφησε την "ανεξάρτητη" δικαιοσύνη να επιμερίσει τις ευθύνες.

Ένα απλό δεν είπε και δεν έκανε.

Όταν ένας παντελονάτος πρωθυπουργός αναλαμβάνει την ευθύνη για μια τέτοιας έκτασης τραγωδία δεν μπορεί παρά να την συνοδεύει από την ντόμπρα υποβολή της παραίτησής του. Και όχι την γιαλαντζί όπως αυτή του Καραμανλή που παραιτήθηκε και προσβλέπει να ξαναείναι υποψήφιος βουλευτής και γιατί όχι υπουργός.

Δεν έχουμε καμία αμφιβολία πως το βρώμικο πολιτικό σύστημα θα επιχειρήσει να ανανήψει αναγνωρίζοντας "αβανταδόρικα" τις ευθύνες του, αλλά αυτά θα είναι για άλλη μια φορά κούφια λόγια, σαν καθρεφτάκια για να ξεγελάσουν τους ιθαγενείς.

Την ανάγκη φιλοτιμία ποιούμενος πράττει λοιπόν ο Μητσοτάκης, όπως παρόμοια θα πράξει και το λοιπό μνημονιακό συνάφι (ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ) αφού η οργή του λαού απειλεί να γκρεμίσει τους αχρήστους πολιτικούς της υποταγής, συνδιαλλαγής και διαπλοκής.

Έτσι είναι ο μοναδικός δρόμος που τους μένει για να σώσουν το τομάρι τους. Απλά ελπίζουμε η προσπάθεια που θα εξαπολύσουν να μην βρει ευήκοα ώτα στην πλειοψηφία των συμπολιτών μας που οφείλουν να είναι περισσότερο υποψιασμένοι ιδιαίτερα μετά το μανιπουλάρισμα του καθεστώτος στον υγιή ξεσηκωμό των αγανακτισμένων και την κηδεμονία του από έναν ΣΥΡΙΖΑ που τους ξεπούλησε με τον πλέον βρώμικο τρόπο.


Στο φόβο απέναντι στο κίνημα των νεολαίων κύρια μπορεί να αποδοθεί   και η παραίνεση Μητσοτάκη πως «Η τραγωδία δεν πρέπει να γίνει σπίθα ενός νέου διχασμού».

Δεν καταλάβατε μάλλον καλά κύριοι. Δεν υπάρχει κανένας διχασμός στην ελληνική κοινωνία. Κι αυτό γιατί ένας είναι ο στόχος των εκατοντάδων χιλιάδων συμπολιτών που βρίσκονται στους δρόμους. Να ξεκουμπιστεί και να φύγει το σάπιο καθεστώς της ρεμούλας, της διαπλοκής και της αχρηστίλας που αποπνέετε. 
ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε, τόσο το καλύτερα.
Βγάλτε τις ψεύτικα θλιμμένες φάτσες σας. 
ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ, δεν πείθετε κανέναν πια.







* Οι φωτο από το σημερινό Υπουργικό Συμβούλιο, είναι του DIMITRIS KAPANTAIS / SOOC
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.