από τον Eric Zuesse /  reseauinternational.net 

Η αμερικανική αυτοκρατορία ξεκίνησε στις 25 Ιουλίου 1945 από τον πρόεδρο Χάρι Τρούμαν, κατόπιν συμβουλής του ήρωά του Ντουάιτ Αϊζενχάουερ, αλλά η αμερικανική αυτοκρατορία, η μόνη αυτοκρατορία που υπήρξε μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, κρύφτηκε με επιτυχία από το κοινό, δεν διακήρυξε ποτέ τον εαυτό της ως τέτοια, παρά το γεγονός ότι διαθέτει πλέον 900 μη αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις στις αποικίες της (μεταξύ των συμμάχων της) σε όλο τον κόσμο και παρά το γεγονός ότι έχει γίνει, μέχρι σήμερα, μακράν η μεγαλύτερη αυτοκρατορία στην ιστορία του κόσμου (αυτές οι 900 ξένες στρατιωτικές βάσεις είναι επιπλέον των 749 αμερικανικών βάσεων στην εθνική επικράτεια).


Αλλά σήμερα, η μεγαλύτερη αυτοκρατορία όλων των εποχών έχει ξεκινήσει τη διαδικασία της κατάρρευσης, η οποία τεκμηριώνεται στο άρθρο, κατά πρώτο λόγο δείχνοντας τον εξτρεμισμό των ψεμάτων που χρησιμοποιούν οι ηγέτες της αυτοκρατορίας («Ο αυτοκράτορας είναι γυμνός», αυτή είναι η αλήθεια, αυτό είναι το τρέχον γεγονός) και την απελπισία εκείνων των ανθρώπων που «κατασκευάζουν» τις «πληροφορίες» και, ως εκ τούτου, «ιστορία». Μέσα από όλα τα ψέματά τους μπορεί κανείς να καταλάβει πραγματικά ποιοι είναι και τι κάνουν.
Η Eva Bartlett μιλώντας στα Ηνωμένα Έθνη στις 10 Δεκεμβρίου 2016.
Καταγγέλλει το θλιβερό ψέμα των δυτικών μέσων ενημέρωσης για τη Συρία

Στις 9 Δεκεμβρίου 2016, η κορυφαία ανεξάρτητη πολεμική δημοσιογράφος Eva Bartlett μίλησε στον ΟΗΕ, παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως ανεξάρτητη δημοσιογράφο που έχει βρεθεί αρκετές φορές στη Συρία χωρίς ποτέ να πάρει θέση υπέρ της μιας ή της άλλης πλευράς του πολέμου. Μπορείτε να δείτε την 19λεπτη παρουσίασή του κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο. Αξίζει πραγματικά να το παρακολουθήσετε γιατί είναι τόσο ενδιαφέρον. Είναι 100% αλήθεια (απ' όσο μπορώ να πω από τις δικές μου ανεξάρτητες πηγές):

"Τα ψέματα των δυτικών μέσων ενημέρωσης για τη Συρία αποκαλύπτονται (από την Καναδή δημοσιογράφο Eva Bartlett)" (στα αγγλικά), 19 λεπτά από την Eva Bartlett, 10 Δεκεμβρίου 2016, Ηνωμένα Έθνη, Νέα Υόρκη

Αυτή είναι μια αρχειοθετημένη κασέτα του YouTube και όχι η αρχική κασέτα. Πράγματι, το YouTube ανάγκασε τον ιδιοκτήτη να το αφαιρέσει από όλες τις αναρτήσεις του στο YouTube:


• https://www. youtube. com/watch?v=g1VNQGsiP8M ΑΦΑΙΡΕΘΕΊ ΒΊΑΙΑ ΑΠΌ ΤΟ YOUTUBE
• https://web. archive. org/2017/04/28/https://www. youtube. com/watch?v=g1VNQGsiP8M Η έκδοση που αποθηκεύτηκε στα αρχεία
• https://www. youtube. com/watch?app=desktop&v=g1VNQGsiP8M ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΈΘΗΚΑΝ ΒΊΑΙΑ ΑΠΌ ΤΟ YOUTUBE

Ο ιδιοκτήτης του ιστότοπου εξήγησε την 1η Φεβρουαρίου 2023 ότι είχε αναγκαστεί από το YouTube να αφαιρέσει τα βίντεό του: έτσι αρχειοθέτησα τις εξηγήσεις του αρκετές φορές, σε περίπτωση που το YouTube αποφάσισε να αναγκάσει να αφαιρέσει και αυτό το βίντεο.

(Εξήγησα νωρίτερα μερικές από τις τεχνικές που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση των ΗΠΑ και οι σύμμαχοί της για να μειώσουν το μέγεθος του κοινού των επικοινωνιών μου. )


Τα Ηνωμένα Έθνη διαθέτουν πολλές πληροφορίες που αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει επιλέξει και προσλάβει δυνάμεις πληρεξουσίων για να καταστρέψει τη Συρία, εκτός εάν η κυβέρνηση των ΗΠΑ καταφέρει να θέσει υπό τον έλεγχο της την οικογένεια Σαούντ. Ακόμη και όταν παρουσιάστηκαν στον ΟΗΕ αδιάσειστα στοιχεία ότι οι ΗΠΑ είχαν διαπράξει ψευδορκία δηλώνοντας ότι η συριακή κυβέρνηση είχε παραβιάσει την απαγόρευση των χημικών όπλων, τα στοιχεία αυτά απλώς αγνοήθηκαν από τους αξιωματούχους του ΟΗΕ.


Η κυβέρνηση των ΗΠΑ και οι αποικίες της λένε ψέματα και για τον πόλεμο στην Ουκρανία (αποικίες εκτός από αυτές που συμμετείχαν στο πραξικόπημα στα τέλη του 2013 - το πραξικόπημα του Μεϊντάν - που ελέγχεται από την ίδια την Ουκρανία, την οποία οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν ως το κύριο πεδίο μάχης από το 1945 για να κατακτήσουν τη Ρωσία). Φυσικά, η αμερικανική κυβέρνηση χαρακτηρίζει "μυθοπλασία" την έκθεση του αμερικανού ερευνητή δημοσιογράφου Seymour Hersh σχετικά με το πώς ο πρόεδρος Joe Biden διέταξε την ανατίναξη (σε συντονισμό με τη νορβηγική κυβέρνηση) και την καταστροφή των αγωγών Nord Stream I και II του ρωσικού φυσικού αερίου προς τη Γερμανία.


Ο γενναίος Χένρι Κίσκις, τι θα κάνουμε μαζί σου;

Ομοίως, ο πόλεμος του 2003 στο Ιράκ, που βασίστηκε εξ ολοκλήρου σε ψέματα, ήταν ένα ακόμη παράδειγμα της συνεχούς εξαπάτησης και της απεριόριστης περιφρόνησης του ίδιου του λαού από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Υπάρχουν τόσα πολλά παρόμοια παραδείγματα, όπως η κυβέρνηση των ΗΠΑ που υπέγραψε τη συμφωνία με την Κίνα δηλώνοντας ότι η Ταϊβάν είναι μέρος της Κίνας, μόνο και μόνο για να έχει η ίδια κυβέρνηση των ΗΠΑ να προμηθεύει όπλα και στρατεύματα στην Ταϊβάν και να ενθαρρύνει την τοπική κυβέρνηση να δηλώσει ότι δεν είναι μέρος της Κίνας.

Προφανώς δεν υπάρχει όριο στον παραλογισμό και την αφθονία των ψεμάτων που λέει η κυβέρνηση των ΗΠΑ (και τα "μέσα ενημέρωσης" του), είναι ο πόλεμος που διεξάγει εναντίον του παγκόσμιου πληθυσμού. Τόσο απελπισμένοι έχουν γίνει. Είναι αρκετά απελπισμένοι ώστε να εξαπολύσουν πυρηνικό πόλεμο εναντίον της Ρωσίας και/ή της Κίνας βασιζόμενοι ακόμα σε ψέματα Αυτό είναι το ερώτημα.



μεταφρασμένο από τον Bertrand Hédouin



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.