Γράφει ο Γιάννης Κάϊρας*

Σήμερα όλη η Ελλάδα ένωσε σε όλες τις πόλεις μας την φωνή μας και την οργή μας για ακόμη μια δολοφονία παιδιών συγγενών και φίλων μας αυτήν την φορά στα Τέμπη .
Δεν ήταν ανθρώπινο λάθος η τραγωδία στα Τέμπη όπως δεν ήταν θέλημα θεού και Αέρηδων στο Μάτι και στην Μάνδρα Αττικής..
Όπως δεν ήταν ουρανοκατέβατη τιμωρία οι χιλιάδες των νεκρών μας έξω από τις ΜΕΘ στα νοσοκομεία όλης της Χώρας από τον Κορωνοϊό και τις επιπτώσεις αυτού.
Όλα αυτά που συνέβησαν και συνεχίζουν να συμβαίνουν στους ανθρώπους μας και σε εμάς τους ίδιους που κάποτε μπορεί να έρθει και η σειρά μας , είναι Κρατικές Δολοφονίες, εγκληματικές ενέργειες και ηθελημένες παραλείψεις των Κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ τότε και τώρα της Νέας Δημοκρατίας.

Την ίδια ώρα που όλος ο ελληνικός λαός σύσσωμος πενθεί τα παιδιά και τους ανθρώπους που σκοτώθηκαν στα Τέμπη , την ίδια στιγμή η κυβέρνηση της ΝΔ έκανε παρέμβαση στα δικαστήρια να μην αποζημιωθούν συγγενείς των θυμάτων στο ΜΑΤΙ..
Μέσα στο τριήμερο πένθος που κήρυξε ο Πρωθυπουργός η κυβέρνηση της ΝΔ μέσα στην Βουλή προσπάθησε να περάσει στα μουλωχτά νομοσχέδιο που θα ιδιωτικοποιήσει το νερό όλης της Χώρας όπως έκανε και προσπάθησε με νόμο η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τον σταμάτησε τελευταία στιγμή το συμβούλιο της επικρατείας.
Ο λαός δεν πρέπει να σιωπήσει αλλά να συνεχίσει να φωνάζει για δικαιοσύνη για τις Κρατικές Δολοφονίες των Κυβερνήσεων αυτών .

Ήδη τα παπαγαλάκια τους τα δημοσιογραφικά προσπαθούν να συγκαλύψουν μαζί με τον Ντογιάκο που διόρισε ο Μητσοτάκης για να διαλευκάνει την υπόθεση στα Τέμπη..
Όλοι γνωρίζουν ότι η ιδιωτικοποίηση του ΟΣΕ και η απαξίωση των συστημάτων ασφαλείας και η έλλειψη των εργαζομένων έφερε το αποτέλεσμα αυτό στα Τέμπη.(Όπως τα δεινά που έφερε η ιδιωτικοποίηση στην ΔΕΗ με τα αποτελέσματα που όλοι βιώνουμε.)
Ο άμεσα υπεύθυνος Κώστας Καραμανλής παραιτήθηκε για τα μάτια του κόσμου με επικοινωνιακό τρικ και μέσα σε λιγοτερο από μια εβδομάδα είναι ξανά υποψήφιος με την ΝΔ του Μητσοτάκη και περιμένει την ψήφο του ελληνικού λαού ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ να ξεπλύνει το αίμα των αθώων από τα χέρια τα δικά του και του Μητσοτάκη(τόσο κράτησε η θλίψη και η ευθιξία Καραμανλή και Μητσοτάκη)
Όπως με την ψήφο στις τελευταίες εκλογές του 2019 νομίζουν ότι ξεπλύθηκαν απο τις αμαρτίες και τις ευθύνες τους η Δούρου και ο Τσίπρας για τα θύματα στο Μάτι και την Μάνδρα Αττικής..


Όλη αυτή η συντεχνία ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ και λοιπών υπηρετών του συστήματος, θέλει να σωπάσεις, να ξεχάσεις και να συνεχίσεις την ζωή σου μέχρι να έρθει η δική σου σειρά που ο χαμός σου θα ονοματιστεί ανθρώπινο λάθος από τους επόμενους κυβερνώντες..
Στο χέρι μας είναι να στείλουμε όλους αυτούς που μας κυβέρνησαν και μας κυβερνούν σπίτι τους, να ανασάνει ξανα η χώρα και να τιμωρηθούν επιτέλους οι πραγματικοί δολοφόνοι .
Το οφείλουμε στα χιλιάδες θύματα τους…


* Ο Γιάννης Κάϊρας είναι υποψήφιος βουλευτής της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ στην Μαγνησία, μέλος των κινημάτων ενάντια στην καύση σκουπιδιών, των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.