Ο αγώνας του Συλλόγου Γονέων του 1ου ΓΕΛ Θερμαϊκού που διεκδικεί το αυτονόητο, την ασφαλή μετακίνηση των μαθητών - παιδιών τους στο σχολείο, σήμερα εκδηλώθηκε με την παρουσία τους στην μαθητική παρέλαση της Περαίας.
Μάλιστα συγκεντρώθηκαν απέναντι από την εξέδρα των "επισήμων" κρατούντες πανώ που έγραφε "ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ 280 ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΩΡΑ ! ".


Να θυμήσουμε πως αυτό έγινε μετά από πολλοστές παραστάσεις τους στους αρμόδιους  (Δήμο Θερμαϊκού, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ΟΣΕΘ ) και τον παντελή παχυδερμισμό των "υπευθύνων" φορέων, που αντιπαρέρχονται τις εκκλήσεις τους αλλά και τους υπαρκτούς κινδύνους που ελλοχεύουν στην καθημερινή και ανασφαλέστατη μετακίνηση των μαθητών από και προς το σχολείο τους, που βρίσκεται εκτός ορίων του Δήμου Θερμαϊκού.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.