Δεν είναι μόνο η ακρίβεια, η έλλειψη στοιχειωδών κανόνων δημοκρατίας, η διαπλοκή του πολιτικού κατεστημένου με επιχειρηματικά συμφέροντα, η αδιαφορία για την κατάργηση της μεσαίας τάξης, η εξαθλίωση των λαϊκών στρωμάτων και η κοινωνική ανισότητα.
Υφίσται μια παραβατικότητα ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας. Κλοπές, κακοποιήσεις, απόπειρες κατά ζωής και άπειρα περιστατικών κλοπών.
Προκλητικά σπάνε αυτοκίνητα, παρκαρισμένα ή και διερχόμενα. Τα ναρκωτικά και η ελλειπής αστυνόμευση μετέτρεψαν το κέντρο στην πλέον κακόφημη περιοχή της χώρας.
Ο φίλος Γιάννης (ένα από τα εκατοντάδες θύματα) χθες δέχθηκε βανδαλισμό στο παρκαρισμένο αυτοκίνητό του επί της Μάρνης με Βίκτωρος Ουγκώ.
Δείτε φωτο από το άβατο άντρο της ανομίας. Πλατεία Βάθης, Βερανζέρου και Μάρνη και και .....
























Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.