Αυτό που φαίνεται στις φωτογραφίες είναι μια λίμνη νερού στο λιμάνι του Αγγελοχωρίου. Δεν οφείλεται όμως στις βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών. Υπάρχει εκεί για περισσότερο από ένα χρόνο!

Τροφοδοτείται από κάποια σοβαρή - προφανώς- βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης που έχει ως αποτέλεσμα, μεγάλη διαρροή ποσοτήτων νερού.

Είναι τόσο μεγάλη μάλιστα η διαρροή, που η …λίμνη στο κρηπίδωμα είναι…μόνιμη και τα νερά τρέχουν συνεχώς μέσα στη θάλασσα. Για πάνω από 12 μήνες…

Το αυτί όμως του κυρίου Δημάρχου «δεν ιδρώνει». Του θέσαμε το πρόβλημα πολλές φορές τον τελευταίο χρόνο, του ζητήσαμε να δώσει λύσεις, του το ζητούν και κάτοικοι του Αγγελοχωρίου, αλλά δεν έχει κάνει καμιά ενέργεια.

Η αδιαφορία και η αναλγησία του για την αντιμετώπιση των διαρροών στο δίκτυο ύδρευσης είναι η αιτία για να χάνονται καθημερινά εκατοντάδες κυβικά πολύτιμου νερού.

Παρόλα αυτά, δεν δίνει καμιά σημασία. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να κρύψει την ανικανότητα του κάτω από τον προεκλογικό μανδύα με τον οποίο περιφέρεται τελευταία.

Πιστεύει ότι μπορεί να κοροϊδέψει ξανά τους πολίτες, λες και επί τέσσερα χρόνια δεν βλέπουν την απραξία του και την έλλειψη έργου.

Πλέον ακόμη και υποστηρικτές του παίρνουν τις αποστάσεις τους.

Εμείς πάντως θα παρακολουθούμε το θέμα και θα το επαναφέρουμε το επόμενο διάστημα, αν δεν γίνουν παρεμβάσεις και δεν επιλυθούν τα προβλήματα στο δίκτυο υδροδότησης.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.