Σφοδρή επίθεση Καπλάνη στον Δήμαρχο Γιώργο Τσαμασλή με αφορμή  ζητήματα ελέγχου της τεχνικής υπηρεσίας. Το κατηγορεί για λεκτική επίθεση εναντίον του.
Η ανάρτησή του:

Όταν συζητήθηκε στο πρόσφατο Δ.Σ. η έκθεση του εσωτερικού ελέγχου και ειδικά στο κομμάτι της τεχνικής υπηρεσίας ο δήμαρχος << ζήτησε >> (από αυτούς στους οποίους ανέθεσε τον έλεγχο ) όπως φάνηκε , να γίνει αναφορά στις αδυναμίες του τμήματος θέλοντας να χρεώσει την πλήρη δική του αποτυχία και στον τομέα των έργων ,στους υπαλλήλους του δήμου και ιδιαίτερα στον προϊστάμενο αυτής, με τον οποίο δεν είναι σε θέση να συνεργαστεί .

Όταν του είπα πως οι αρχές της διοίκησης είναι διαχρονικές και λένε πως για << ότι κάνει ή παραλείψει να κάνει ο υφιστάμενος την ευθύνη έχει ο προϊστάμενος >> δηλαδή εσείς δήμαρχε και πως << ότι δεν επιβλέπεται παραμελείται >> ,τότε ο δήμαρχος άρχισε να με βρίζει ,δείχνοντας την ανικανότητα του να ανταπεξέλθει στον διάλογο καθώς και τον αυταρχικό χαρακτήρα του ( με το τέλος της συζήτησης του πρότεινα να ζητήσει συγνώμη και το αρνήθηκε ) .

Κατανοώ δήμαρχε τον εκνευρισμό σου γιατί αντιλαμβάνεσαι την επερχόμενη ήττα σου αλλά και πάλι δεν δικαιολογείται η συμπεριφορά σου .
Στη συνέχεια προχώρησε ένα βήμα παραπέρα δηλώνοντας ότι υποχρέωση του είναι απλά να λέει στην υπηρεσία τι πρέπει να κάνει και τέλος . Δεν το γνωρίζει , και που να το μάθει άραγε , ότι ο εργαζόμενος προτιμά τον προϊστάμενο του δίπλα του και όχι από πάνω του!!!!!!!!!!!!!!
Μπορεί δηλαδή στη συνέχεια να κάνει ο κάθε αιρετός αυτό που κάνει αυτός .
Τ' αφήνει δηλαδή όλα στην τύχη τους και αυτός χωρίς κανένα ενδιαφέρον και έλεγχο πλέον , τρέχει από εκδήλωση σε εκδήλωση προκειμένου να κάνει διάφορες βαρύγδουπες δηλώσεις και να φωτογραφίζεται για γεμίζει το f/b, ελπίζοντας έτσι στην επανεκλογή του .

ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ. Ο πρόεδρος του Δ.Σ. κατά την συζήτηση του θέματος ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ στις υποχρεώσεις του ( άφησε τον δήμαρχο ανενόχλητο να με βρίζει επι αρκετή ώρα ) και για αυτό θα καταθέσω ως πρώτο βήμα πρόταση μομφής εναντίον του , καθώς και θα ζητήσω επικυρωμένο αντίγραφο των πρακτικών του θέματος για περαιτέρω ενέργειες .



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.