Του Γιώργου Νικολαΐδη

Ναι ! Πράγματι στο κινηματογραφικό έργο «ΤΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ (The Remains of the Day) παραπέμπει ο τίτλος του άρθρου-καταγγελία μας, μιας και το σύντομο σχετικό μας βίντεο οδηγεί σε ένα παρόμοιο λυπηρό συμπέρασμα όπως του φιλμ …

Εικόνες πρωτοφανούς εγκατάλειψης, απαξίωσης και ισχυρής αν όχι θανατηφόρας δόσης ωχαδερφισμού(;!) είδαμε και φωτογραφίσαμε στην «Σκάλα» των Ν. Επιβατών. Για τις οποίες- ομού φυσικά με τις προηγούμενες (!!!) για να μην ξεχνιόμαστε- είναι συνυπεύθυνη ΚΑΙ η σημερινή διοίκηση.

Δεν διαλέγουμε τον εύκολο δρόμο της κατηγορίας κ. δήμαρχε. Αυτό ας το κάνει ο αειχρόνιος και πολυγραφότατος «αρθρογράφος» κ. Μαυρομάτης. Δεν θα ασχοληθούμε επίσης με το αν κάποιοι στην Διοίκηση παραμένουν αδρανείς ή αδιάφοροι. Μα ούτε και θέλουμε όμως να ακούσουμε τα συνήθη, περί οικονομικής δυσπραγίας, αναμονής μειοδοτικών διαγωνισμών, έλλειψης προσωπικού, άλλων σημαντικότερων προτεραιοτήτων του Δήμου, κλπ κλπ.

Επίσης δεν θα αναφερθούμε επί μακρόν στην πασιφανή αισθητική βαναυσότητα και απέχθεια που παρουσιάζει η «Σκάλα», κουρελιάζοντας την γαλήνια ατμόσφαιρα με τις ψαρόβαρκες. Ούτε και στο αν είστε πληροφορημένος για την κατάσταση και έχετε υπ΄όψιν το θέμα μεν, αλλά το έχετε βάλει στα… «υπ’ όψιν» σας δε!

Αυτό που σας τονίζουμε όμως κ. Τσαμασλή - και θα συμφωνείτε αναφανδόν- είναι η επικινδυνότητα που παρουσιάζουν οι κακοτεχνίες ως αποτέλεσμα μιας κατασκευής που «έφαγε τα ψωμιά της» και τα γεράματα κάνουν όλο και πιο εμφανή την παρουσία τους…

Όλοι (δια)βλέπουμε για τις εκατοντάδες λόγω καλού καιρού από ΄δω και πέρα καθημερινών περιπατητών, τις πιθανότητες ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ. Που αυξάνονται προπάντων αυτές τα βράδια με τον ανύπαρκτο φωτισμό. Για μεγάλους και παιδιά. Αν υπάρξει τραυματισμός θα έχετε προφανώς ευθύνες για το ατύχημα. Επίσης γνωρίζετε πολύ καλά μιας και είστε «παλιά καραβάνα» στην πολιτική, πως αν πάρει διαστάσεις το συμβάν, θα είναι βαρβάτη δυσφήμηση αν όχι διασυρμός του Δήμου μας. Και θα ήταν κάτι τέτοιο πολύ άσχημο μέσα στις αναμφίβολες, καλοπροαίρετες και ειλικρινείς σας προσπάθειες ανάδειξης και προβολής των τουριστικών δυνατοτήτων του Δήμου που ηγείστε. Εμείς (ο γράφων) από την πλευρά μας ΔΕΝ θα δημοσιοποιήσουμε το άρθρο και το βίντεο σε άλλα μπλογκς ανά το πανελλήνιο τα οποία μας φιλοξενούν, παρά μόνον στα τοπικά. Παραιτούμενοι από την όποια ίσως «δημοσιογραφική» επιτυχία. Όντες όμως σίγουροι πως η αντίδρασή σας για ΑΜΕΣΕΣ επισκευές θα είναι ΑΚΑΡΙΑΙΑ.

Εν αναμονή λοιπόν των επισκευών χωρίς την παραμικρή χρονοτριβή ! Προτού τα «απομεινάρια» γίνουν «λείψανα»…!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ σε όλους τους συνδημότες!

 

 


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.